Laga iPhone, iPad, Mackbook, Huawei, Sony,Samsung och OnePlus i Luleå

Laga Iphone Laga Mobilen

Fixiphone i Luleå lagar din mobiltelefon på plats oftast inom en timme.

Storgatan 50E i Luleå
Öppettider:
Mån-fre 9:00 – 19:00
Lör: 10:00-17:00
Sön: 10:00-17:00

Laga Iphone Luleå Laga Mobilen Luleå

Vi lagar din iPhone, iPad, Macbook , Huawei, Sony, Samsung och OnePlus i Luleå.

2015 slog Fixiphone för första gången upp portarna i Luleå. Från starten har Vår affärsidé varit att ge den bästa tänkbara service till Luleåbornna när de behöver reparera och laga sina mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Sedan starten i Luleå så har vi hunnit reparera tusentals enheter och har genom åren lärt oss mycket om vad som efterfrågas på marknaden i Norrland.

En filosofi som vi alltid haft och ständigt strävar efter att förbättra är att alltid hålla marknadens högsta kvalitét till bästa service och pris. Därför kan vi garantera dig som kund hos Fixiphone alltid får reparationer som håller hög kvalitét.

Laga Samsung Luleå
Mobil Reperation Luleå Mobil Reperation

Vill du laga din android enhet i Luleå?

Vår verkstad i Luleå är specialiserad på att laga Samsung, Huawei, Sony och OnePlus telefoner. Vi lagar allt från trasig skärm,dåligt batteri eller glappande laddningsuttag till mer avancerade reparationer för din android enhet. Andriod enheter tar lite längre tid att laga efter som dessa reservdelar är beställningsvara. Har vi reservdelar hemma på lagret lagar vi det normalt sett samma dag men om reservdelar inte finns hemma och vi behöver måste beställa hem det kan reparationen ta 2-3 dagar. Vi informera dig om väntetiden för din reparation när du besöker vår butik.

Säkra reparationer utförs av utbildade tekniker

Våra tekniker går en lång utbildning innan de får reparera din telefon. Under utbildningen lär de sig hur man reparera mobiltelefoner, surfplattor och datorer de lär sig även hur man hanterar elektronik på en säkert och miljövänlig sätt. Vi har höga krav på kvalitén och säkerställer alltid att även våra medarbetare följer samma mål och riktlinjer så som företaget.

Laga iPhone: En Djupgående Guide till Reparationer och Fördelar?

Att laga en iPhone kan vara ett klokt beslut av flera skäl. Oavsett om det handlar om en trasig skärm, batteriproblem eller något annat, kan reparationen vara en kostnadseffektiv lösning jämfört med att köpa en ny enhet. I denna omfattande guide kommer vi att utforska olika aspekter av att laga en iPhone, från fördelar till olika reparationstyper och viktiga saker att tänka på.

Fördelar med att Laga en iPhone:

Kostnadseffektivitet: Reparation av din iPhone kan vara betydligt billigare än att ersätta den med en ny enhet, särskilt om garantin har gått ut.

Miljövänligt: Genom att laga i stället för att byta ut minskar du elektroniskt avfall och minskar ditt koldioxidavtryck.

Bevarande av Data: Att reparera din iPhone innebär att du inte behöver överföra data och konfigurera en ny enhet från grunden.

Anpassning: Du är redan bekant med din iPhone, och genom att reparera den kan du behålla din personliga anpassning och konfiguration. Olika Typer av iPhone-Reparationer:

Skärmreparation:Den vanligaste reparationen involverar skärmen. Sprickor, repor och krossade skärmar kan enkelt bytas ut av kunniga tekniker.

Batteribyte: Ett dåligt batteri kan leda till snabb urladdning och oväntad avstängning. Att byta batteriet kan återställa din iPhones ursprungliga batteritid.

Kamera- och Ljudreparation: Om din kamera inte fungerar som den ska eller om du har problem med ljudet, kan dessa komponenter bytas ut för att förbättra funktionaliteten.

Laddningsport och Högtalare: Om laddningsporten är defekt eller högtalarna ger dåligt ljud kan reparation lösa dessa problem. Steg för Steg: Så lagar Fixiphone i Luleå på Storgatan 50E din iPhone.

Diagnos: Identifierar problemet noggrant.

Prisförslag: Du får ett kostnadsförslag på reparationen av din iPhone.

Reparation: Efter att du har godkänd prisförslaget, reparerar våra kunniga reparatörer din iPhone.

Test: Efter reparationen är klar testar vi din telefon noggrant och säkerställa att den funkar som den ska.

Upphämtning och betalning: Du får normalt ett sms när din enhet är klar att hämta. Du kommer förbi butiken och hämtar din enhet sedan betalar du för reparationen.

Viktiga Saker att Tänka På:

Garanti: Vissa fel kan täckas av garanti så innan du lämnar din telefon för lagning i Luleå kontrollera med tillverkaren om felet täcks av garanti.

Reparera Iphone Luleå Reparera Mobilen Luleå

Vi lämnar 12 månaders garanti på våra reparationer och produkter

Det är inte billigt att köpa nya mobiltelefoner, surfplattor eller datorer. Det är inte heller ovanligt att man får lägga ut närmare 10 000:- på en ny iPhone. Vi På Fixiphone vet hur värdefull din enhet är därför lämnar vi alltid 12 månaders garanti på utfört arbete och produkt, för att du som kund ska känna dig i trygga händer när du anlitar oss.

Skicka in din enhet till oss till Luleå för lagning

Du kanske bor i Kalix, Gällivare, Haparanda, Piteå eller någon annan närliggande stad? Då kan du skicka in din enhet till Luleå vår Luleå verkstad. Vi hanterar och skickar tillbaka enheten som oftast under samma dag. Fördelen med att du skickar din mobiltelefon eller surfplatta till den närmaste verkstad är många. Det första är tiden, ju kortare avstånd mellan dig och din verkstad desto snabbare leveranstid. En annan fördel är att det blir smidigare och snabbare reparationer om det är flera verkstäder som tar emot postorder än en enda stor verkstad, trycket och belastningen minskas vilket också gör att risken för att någonting går fel blir mindre om man tar emot färre beställningar.Dessutom minskar vi belastningen på miljön om jobbet kan göras i Luleå och slipper fraktas till Stockholm eller annan stad längre bort. En annan fördel är att det blir smidigare om det är flera verkstäder som tar emot postorder där blir det inte stor belastning i en och samma verkstad och chansen att något går fel blir mycket mindre om man tar emot mindre ordrar.

Laga mobilen

Köp begagnade enheter hos oss i Luleå

Visste du att du kan köpa begagnade enheter så som iPhone, iPad, Samsung eller Huawei hos oss på Fixiphone i Luleå? Vi har stort utbud av begagnade mobiltelefoner och surfplattor i vår butik i Luleå. Du kan antigen komma förbi oss eller beställa en renoverand enhet direkt i vår webbshop. Det begagnade mobiltelefoner som vi säljer kontrollerar vi noggrant innan vi lägger ut det för försäljning. Vi går igenom tekniska funktioner och säkerställer att allt fungerar som det ska. Självklart kollar vi också upp så att enheten varken är stulen eller spärrad. På Fixiphone lämnar vi alltid12 månaders garanti på våra begagnade mobiltelefoner och surfplattor som du köper hos oss.

Begagnade mobiler

Sälj din begagnade enhet i Luleå

Fixiphone i Luleå köper in din begagnade Iphone och Samsung enhet oavsett skick. Det kan vara sprucken skärm eller dåligt batteri etc. Vi köper in det mesta. Låt inte din enhet bara ligga i byrålådan och samla damm. Kom gärna in med den till vår verkstad för en gratis värdering.

Sälj din mobil

Köp reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon eller surfplatta i Luleå

Vi har det skydd som du behöver för att skydda din mobiltelefon eller surfplatta. Det är alltid smart att skydda sin dyrbara telefon eller surfplatta med något skydd. Vi säljer även reservdelar till de som själva vill utföra reparationen på sin enhet.

Reservdelar och tillbehörr
4.5Ratings
  • Snabb å duktiga , toppen ställe , hur går jag fler gånger , här berättat för mina vänner
  • Min gamla iPhone 6s 2019 dog o gick inte att ladda; det fixade mannen på halvannan timme. Förde också över innehåll till min nya och mkt prisvärda iPhone SE 2022 (6500 SEK) Proffsig och kongenial service, hygglig prisnivå. Rekommenderas!
  • Mycket trevlig personal, gick snabbare än väntat. Är otroligt nöjd.
  • Tack för ett vänligt bemötande i både telefon och butik samt en snabb reparation av min telefon till ett bra pris. Hit går jag gärna nästa gång som jag behöver hjälp att fixa telefonen. Mats.
Ring oss
X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei, Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.