Laga Samsung i Umeå. Varmt välkommen till din lokala Fixiphone verkstad i Umeå

Laga Samsung i Umeå. Varmt välkommen till din lokala Fixiphone verkstad i Umeå

 

  Laga Samsung i Umeå

Laga Samsung i Umeå.Vår Umeå verkstad ligger beläget mitt i centrala Umeå inne i MVG-gallerian. När du väljer att anlita oss på Fixiphone i Umeå för reparation av din Samsung mobiltelefon. Kan du räkna med att få din enhet lagad i snabb takt. I genomsnitt tar en reparation av din Samsung telefon 30 minuter. Du kan vänta i butiken medan vi reparerar enheten. På Fixiphone vill vi ge våra kunder marknadens generösaste garanti och kan därför lova alla kunder 12 månaders garanti på alla utförda reparationer. När vi på Fixiphone i Umeå lagar din Samsung så använder vi oss alltid av Reservdelar från tillverkaren dvs. Samsungs originaldelar.

Laga Samsung Umeå

Kan man köpa reservdelar för att laga Samsung själv?

Du som vill utföra reparationen av din Samsung telefon på egen hand kan välja att köpa reservdelar i vår shop. Vi har det flesta tänkbara reservdelar som du kan tänkas behöva till din Samsung. Till det flesta modeller till bl.a. Samsung-Galaxy, Samsung-Edge, Samsung-Note, Samsung A-serie, Samsung S-serie, Samsung J-serie, Samsung X-serie, m.fl. Det är reservdelar i högsta klass och du kan välja om du ska köpa enstaka reservdelar eller om du vill köpa reservdelar och tillhörande kit med verktyg.

Många kunder som kommer in till Fixiphone frågar om det är enkelt att på egenhand laga sin Samsung telefon. Vi brukar säga att det är oftast beroende på om du har erfarenhet sedan tidigare att laga Samsung telefoner. Du som saknar erfarenhet av att laga Samsung telefoner sedan tidigare kan behöva lite hjälp på traven. I sådana fall så kan du få hjälp till assistans av våra tekniker. Du får vägledning och guidning hela vägen.

 

Drop in eller boka tid för att laga Samsung Umeå?

Som kund har du 3 olika val att välja på om du vill laga Samsung på Fixiphone Umeå. Du kan välja att komma in på en drop in tid om du har vägarna förbi butiken. Du kan också välja att ringa eller komma förbi butiken för att boka in en reparation ett specifikt datum och tid. Har du inte möjlighet att besöka vår Fixiphone butik fysiskt så har du möjlighet att posta in din Samsung telefon till vår Umeå verkstad.

Drop in

Väljer du att komma in på en drop in tid så kan du räkna med en reparationstid mellan 30 minuter till 1 timme, oftast så är reparationen klar inom 30 minuter och vi kan utföra reparationen medan du väntar i butiken. Har du boka in en tid så får du reparationen utförd i expressreparation det innebär att vi lagar din Samsung direkt du anländer till butiken och den är klar för utlämning inom 30 minuter. För dig som valt alternativ posta in enhet- du hittar all information om hur du postar in din Samsung enhet till oss på Fixiphone här på hemsidan. I regel så lagar vi din Samsung telefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den med post under samma dag, vilket innebär att du får tillbaka din Samsung inom 48 timmar.

skärmbyte samsung Umeå

        Det vanligaste fel som vi lagar på Samsung telefoner i Umeå :

Reparation av vattenskador

Många mobiltelefoner är till viss del vattentäta och har en vätskeavvisande yta men är sällan helt vattentäta. Har din Samsung-Galaxy telefon någon skada eller är något år gammal så är risken än större för att det ska tränga in fukt i telefonen. Detta eftersom limmet hårdnar när telefonen åldras och kan därmed lättare spricka och göra så att fukt tränger sig in. Vätska som tar sig in i telefonen kan skada alla inre komponenter så att telefonen permanent går sönder, men det är ganska ovanligt.

Oftast så lyckas vi rädda vätskeskadade enheter om du snabbt kommer in med din telefon till vår verkstad, så om du tror att det inte går att laga din Samsung – kom in till oss i Umeå. Har din Samsung-Edge blivit utsatt för ett akut vätskeangrepp så kan du själv till stor del förhindra att det uppstår allvarliga skador på enheten. Detta kan du göra genom att snabbt stänga av strömmen till din Samsung telefon och torka av den ordentligt. Skaka sedan telefonen kraftigt så att vätska som trängt in i springor åker ut. Därefter se till att plocka ut simkort och batterier på det modeller där det är möjligt. Efter att du gjort detta ska du i snabbast möjliga mån komma in till oss på Fixiphone i Umeå så vi kan laga din Samsung.

Erfarna tekniker som inte tvekar på att laga Samsung

Vi har en hög framgångsrate för att reparera vätskeskadade Samsung Galaxy-telefoner och hanterar det flesta telefonmärken men kan inte ge löften om reparation. När du lämnar in din vätskeskadade Samsung till vår Fixiphone verkstad i Umeå så kommer våra tekniker att göra en felsökning på din telefon för att se vad det är som tagit skada. Felsökningen tar ungefär 30 minuter till 1 timme beroende på kötiden. Efter felsökningen så kommer du att få veta om något i din Samsung tagit skada och vad. Du kommer även att få förslag på reparation samt kostnadsförslag. Väljer du att gå vidare med att åtgärda felet så bjuder vi på felsökningen. Vill du inte gå vidare med reparation så tar vi 350:- för felsökningen.

Batteribyte Samsung Umeå

                                                                 
                                                                       

 Sprucken skärm

Har olyckan varit framme och medfört att din Samsung-Galaxy framglas gått sönder? Spruckna och trasiga skärmar kan resultera i en mäng olika problem på din Samsung telefon. Finns det stora sprickor och glassplitter på din Samsungs fram glas så riskerar du inte bara att skära dig i fingrarna, det kan också komma in fukt och skräp som i sin tur kan leda till att hela skärmen blir förstörd. Har din Samsung skärm små och många repor så försämras både bildupplevelsen och touch funktionen. Då är det dags för dig att laga Samsung i Umeå hos Fixiphone!

Samsung-Note, Samsung-Edge, Samsung A-serie

Vi byter även ut skärmar på Samsung-Note, Samsung-Edge, Samsung A-serie m.fl. Som fått problem med färgmättnad eller pekskärmen som kan uppstå om det skapats vertikala linjer på skärmen.
Reparation av skärm glas är en reparation som går fort att utföra men limmet behöver torkas ordentligt innan vi lämnar tillbaka telefonen till kunden så Normalt sett kan du räkna med att reparationen av ditt Samsung fram glas är klart inom 30 minuter.Tappar du din mobiltelefon ofta och behöver extra skydd till din Samsung-Galaxy, Samsung-Note eller annan Samsung modell i form av skärmskydd och mobilskal? På Fixiphone så har vi ett stort utbud av mobilskal och precis som våra reservdelar så håller våra skal marknadens bästa kvalitet. Våra skal är noga utprövade och framtagna av experter. Skalen är slittåliga och håller en förstklassig design. Vi hjälper dig jätte gärna att hitta rätt skal för din telefon och personliga stil.

                                                                         

Laddningsport reparation

En trasig laddningsport till din Samsung resulterar i att din telefon inte tar ström på ett korrekt sätt. Om laddningsporten till din Samsung-Galaxy är trasig så kan du behöva lägga laddningssladden i olika positioner för att enheten ska ta ström. Det kan också vara så att det glappar medan du laddar vilken innebär att laddningssymbolen syns emellanåt för att sedan försvinna. Laddningsporten till din Samsung-Note kan gå sönder av flera olika anledningar Det kan ha kommit in fukt i laddningsporten det kan också vara så att du använd annan laddare än originalet som gjort att laddningsporten blivit nött. I vissa fall så kan ett trasigt laddningsuttag handla om att det fastnat smuts i uttaget.Oavsett problemet kan Fixiphone laga din Samsung i Umeå.

Ring oss idag 0101301380

När du lämnar in din Samsung till vår Fixiphone verkstad i Umeå för reparation av laddningsport så kommer vi att diagnostisera din Samsung-Galaxy laddningsport för att se vart felet ligger. Vi kommer också att prova ladda din Samsung med en original laddare till din enhet. Det händer nämligen då och då att kunder kommer in till butiken med sin Samsung telefon och vill ha en ny laddningsport. Efter att felsöker telefonen visar det sig att laddningsporten är hel men laddaren som det laddat sin telefon med inte har varit hel.

Ett annat ganska vanligt problem med laddningsporten är att det fastnat smuts i uttaget och därför inte laddar när kunden försökt ladda enheten. Smuts kan man oftast ta bort själv om man är väldigt varsam och använder sig av rätt verktyg man kan även använda sig av en mjuk tandsticka i trä eller plast. Vill man att vi utför jobbet så har vi speciellt anpassade verktyg för att ta ut skräpet från laddningsuttaget för det tar vi 299:- Visar det sig att din Samsung-Galaxy laddningsport är trasig och behöver bytas ut så kommer vi att ersätta den med en ny. Bytet tar ca 1 timme.

Reparation av kameralins

Tar din Samsung-Galaxy telefon inte lika skarpa bilder som förr? Suddiga bilder kan bero på att det finns sprickor i kameralinsen eller att autofokus gått sönder. En trasig kamera kan även göra att det svartnar under videosamtal eller att det dyker upp skuggliknande objekt under videosamtal.

Beroende på skadans omfattning kan vi behöva byta ut hela kamera. Vi byter både bak och fram kamera och dessa Reparationer blir klart inom 1 timme. Varmt välkommen in till Fixiphone i Umeå din expert på mobilreparationer.

Baksida glasbyte

Det flesta Samsung modeller har glas på baksidan av telefonen vilket gör att baksidan lättare kan spricka och går sönder. Sprickor på din Samsungs-Note baksida kan precis som en sprucken framsida göra så att det tränger in smuts och fukt i enheten.Detta i sin tur kan leda till fler komplikationer på enheten Kom in med din Samsung-Galaxy, Samsung-Edge eller annan Samsung modell till vår Fixiphone butik i Umeå, för en snabb och smidig reparation.

När du kommer in med din Samsung A-serie eller Samsung J-serie, Samsung S-serie eller Samsung X-serie eller annan Samsung modell så byter vi ut baksida glaset och monterar vi ett nytt glas på baksidan av din Samsung. Bytet är klart inom 1 timme.

byta glas samsung umeå

Batteribyte

Dåligt batteri skapar stora problem. Batteriets procent indikator tappar snabbt i procent även om telefonen är fullt laddad. Batterier är en förbrukningsvara och har en livslängd på omkring 2 år därefter så tappar batteriet sin kapacitet. Visa batterier tappar sin prestanda tidigare än så. Har din Samsung varit utsatt för låga eller höga temperaturer så kan batteriet förlora sin prestanda efter halva livstiden eller före.

Original delar

Vi använder endast original delar till Samsung. Vi använder oss aldrig av begagnade batterier till din Samsung. Bytet av batteri till din Samsung-Note, Samsung-Galaxy, Samsung-Edge, Samsung A-serie, Samsung J-serie, Samsung S-serie, Samsung X-serie tar omkring 30 minuter. Priserna för batteribyte börjar från 299:-

Varför ska du laga din Samsung hos Fixiphone i Umeå?

Fixiphone är en professionell och populär reparationskedja.

Vi använder oss endast av OEM-kvalitet delar, vilket gör att livslängden ökar på din Samsung-Galaxy, Samsung-Note, Samsung-Edge.

Våra tekniker är välutbildade och har erfarenhet av att jobba med en rad olika telefonmärken och modeller.

På Fixiphone får du snabba och kvalitativa reparationer.

Som kund får du 12 månaders garanti på alla utförda reparationer.

Om något går fel, ta tillbaka det så gör vi det rätt. Läs mer om våra villkor här.

                               Vi testar din Samsung-Galaxy, Samsung-note, Samsung-edge telefon efter lagningen

Vi testar alltid din telefon efter reparationen. Vill du själv testa din Samsung innan du hämtar ut den så kan du göra det i vår butik.

                                                          Fixiphone i är din specialist på att laga Samsung Umeå

Fixiphone har reparerat Samsung telefoner sedan starten. Under tiden ha vi lärt oss Samsung design och kan säkerställa kvalitetsreparationer på Samsung-Galaxy, Samsung-Note, Samsung-Edge m.fl. Samsung introducerade Galaxy-sortimentet för 10 år sedan. Galaxy-telefoner har sedan dess varit de bästa tillgängliga Android-telefonerna och står än idag starka på marknaden. Det är inte konstigt Samsung-Galaxy har kvalitetsdesign, Fantastiska AMOLED-skärmar, kamera i mycket hög kvalitet.

Skärmreparationer på Samsung-Galaxy, Samsung-Note, Samsung-Edge kan vara dyrare än andra varumärken. Detta p.g.a det inte finns några tredjepartstillverkade reservdelar att få tag på. Med det så kan du också vara säker på att du alltid får original reservdelar till din Samsung.

Tveka inte att kontakta oss idag

På Fixiphone kan vi laga Samsung-telefoner i Umeå – med spräckt skärm och frontglas, bakglas, trasiga kameror, laddningsproblem, felaktiga batterier och mycket mera.

Beställning av reservdelar 

Oftast så har vi alla reservdelar på lager. Ibland händer det att vissa reservdelar ibland tar slut om det varit stor efterfrågan på. Om vi inte har reservdelen hemma på lager så beställer vi den på beställning.

Umeå

Kungsgatan 53 i (MVG, 903 26 Umeå, Sweden
Umeå 903 26
Sverige
Telefon: +46101301380
E-post: info@fixiphone.se
Ring oss
X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei, Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.