Laga Macbook i Umeå

Laga Macbook i Umeå

Laga Macbook i Umeå, på Fixiphone Lagar vi alla Macbook modeller. Allt ifrån rengöring av smuts och damm från din Macbook fläkt till mer avancerade reparationer av din Macbook så som byte av det inre komponenterna. Eftersom Macbook reservdelar är beställningsvara så kommer reparationen att ta 2-3 arbetsdagar.

Laga Macbook Umeå

Jag vet inte vad det är för fel på min Macbook, vad ska jag göra?

Kom in med din Macbook Air eller annan Macbook modell till vår butik Fixiphone i Umeå så kommer våra tekniker att göra en felsökning på din Macbook Pro, MacbookAir, Macbook mini. Laga Macbook i Umeå hos Fixiphone.

Du får prisförlag på reparationen först 

Efter våra tekniker har gjort en felsökning på din Macbook så kommer du att få besked om vad det är som är felet. Vilken reparation som kan åtgärda problemet får du också veta efter felsökning. Du behöver inte gå vidare med en reparation om du väljer att göra felsökning men avböjer du reparationen. I detta fall betalar du för felsökningen och frakten om du har postat in din Macbook. Vill du gå vidare med reparation så betalar du ingenting för felsökningen.

Felsökning av din dator

En felsökning av din Macbook pro eller Macbook Air gör vi också om du kommer in med en vätskeskadad enhet. Felsökning av Macbook tar några timmar. Behöver du hjälp att installera mjukvara till din Macbook Air eller Macbook pro så kan våra Fixiphone operatörer hjälpa dig med det. Vid installation av MacOs på Mac ( iMack, Macbook pro, Mac mini), ingår även installation av drivrutiner och viktiga uppdateringar.Laga Macbook i Umeå hos Fixiphone.

Min Macbook fläkt behöver rengöras, hur lång tid tar det?

Att rengöra din Macbook Air fläkt tar allt ifrån 1 timme till några timmar beroende på hur lång kötiden är när du kommer in med din Macbook pro. Övriga reparationer av Macbook tar 2-3 arbetsdagar eftersom vi behöver beställa in reservdelar från vår leverantör och inte har reservdelar hemma på lagret. Våra dataoperatörer på Fixiphone kommer att byta ut din Macbook trasiga laddningsuttag till ett nytt. Trasiga laddningsuttag kan bero på att det är nötta eller att det kommit in smuts. Låt våra tekniker kika på felet om det är reparation eller rengöring av din Macbook laddningsuttag som gäller. Laga Macbook i Umeå hos Fixiphone.

Det är dåligt batteri i min Macbook, kan ni byta ut det?

Dåliga batterier på Macbook pro, Macbook Air, Macbook mini och andra Macbook modeller är ett mycket vanligt problem . Batteri är en färskvara. Beroende på hur varsam du varit med din Macbook så kan livslängden på batteriet variera kraftigt. När vi på Fixiphone byter ut ditt Macbook pro, Macbook Air, Laga Macbook mini batteri i Umeå så får du ett helt nytt in monterat. På Fixiphone i Umeå använder vi oss dessutom bara av Macbook orginalbatterier.

Högtalaran på min Macbook är trasiga, kan ni fixa det?

Trasiga högtalare på din Macbook pro, Macbook Air, Macbook mini kan våra tekniker byta ut till ett par Macbook original högtalare. Byte av Macbook högtalare börjar från 799:-

Min Macbook skärm är trasig, Går den att laga?

Om din Macbook Air, Macbook pro eller annan Macbook modells skärm gått sönder så kan våra dataoperatörer på Fixiphone montera en ny skärm på din Macbook. Vi kan byta skärm på Macbook 12” 13” 14” 15” 16” och 17”.

Mitt Macbook tangentbord fungerar inte, vad göra?

När du kommer in med din Macbook pro, Macbook Air, Macbook mini för att byta tangentbordet så kommer våra tekniker först att göra en felsökning av din Macbook för att se vad det är som är fel. Ibland kan tangentbordet på Mac vara trasigt pga. Vätskeskada och ibland finns det smuts ansamling under tangenterna som gör att din Macbook tangentbord inte fungerar som det ska. Laga din Macbook i Umeå hos Fixiphone

Hitta till vår verkstad i Umeå

Ring oss
X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei, Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.