Laga och reparera iPhone, iPad, Samsung och Huawei i Uppsala

Vi lagar och reparerar din iPhone, iPad, Samsung och Huawei i Uppsala på Kungsgatan 59, precis bredvid Forex bank. Varmt välkomna!

Våra öppettider:

Mån-Fre: 9:00-19:00
Lör: 11:00-17:00
Sön: 11:00-16:00

Låt våra certifierade tekniker reparera din iPhone, Samsung eller Huawei

Idag har du många val när det kommer till att reparera din mobiltelefon. På Fixiphone får du bara professionellt utförda reparationer av din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei då all vår personal utbildas till certifierade mobiltekniker innan de börjar utföra reparationer.

Vårt mål är att ge dig den bästa servicen och lagning av din iPhone till så låga priser som möjligt. Vi finns i centrala Uppsala där du kan lämna in din iPhone för reparation och hämta den som ny efter bara en timme!

Kvalitén är skillnaden

Vi har funnits på marknaden sedan 2011 och från start har kvaliteten varit en av det viktigaste byggstenarna för oss på Fixiphone. När det kommer till erfarenhet och kvalitets reparationer är vi oslagbara. När du anlitar oss på Fixiphone för att laga din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei garanterar vi att du får marknadens bästa reservdelar till bästa pris.

Läs mer om Fixiphone
0
Nöjda kunder
0
Antal skärmbyte
0
Antal butiker i Sverige
0
Antal batteribyte

Enkel, smidig och säker mobilreparation  i Uppsala

Att vara utan sin mobiltelefon i flera timmar eller dagar är för de flesta otänkbart. Den digitaliserade världen som vi lever i idag kräver att man i stort sätt måste vara uppkopplad hela tiden för att komma i kontakt med sin kollegor, bekanta och familjen.

Vi på Fixiphone har förståelse för det och kommer aldrig att skicka iväg din elektronik till annan verkstad då vi har alla reservdelar på plats i butiken, allt för att du som kund ska få snabbast möjliga service. Oftast så kan vi utföra express reparationer när du kommer in till oss d.v.s. Reparationer som blir färdiga innan en timme. Under reparationsprocessen kontrollera vi  din iPhone ett flertal gånger för att säkerställa att allt funkar som det ska.

Vanliga frågor

Endast fasta priser!

Vi på Fixiphone Uppsala har fasta priser och meddelar alltid våra kunder om priset innan vi börjar utföra reparationen. Så att du som kund inte står där med en utgift du inte hade räknat med.

Garanti på allt arbete och reservdelar

Du kan alltid känna dig trygg när du lämnar in din Iphone, iPad, Samsung eller Huawei telefon till oss på Fixiphone Uppsala. Vi ger alltid garanti vid lagning av din mobiltelefon.

Mycket mer än bara skärmbyte

Vi på Fixiphone utför allt från skärmbyte till mycket mera avancerade reparation. De vanligaste reparationer på iPhone är skärmbyte, batteribyte och laddningsuutagbyte men vår certifierade tekniker lagar allt på din iPhone telefon inte bara de vanliga felet. Förutom bred service lagar vi alla iPhone modeller ( iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR och iPhone XS Max)

Prislista

Vi har allt för din käraste iPhone

Vi erbjuder inte bara reparationer av din iPhone utan även ett stort sortiment av iPhone- skal, laddare, skärmskydd mm. Då vi på Fixiphone värnar om miljön innehåller vårat sortiment endast iPhone skal och tillbehör som är fria från hälsovådliga kemikalier. Kom förbi vår butik i Uppsala och gör en insats för miljön.