Laga iPhone, iPad, Huawei & Samsung i Uppsala, reparera mobiltelefon till förmånliga priser

Laga iPhone, iPad, Huawei och Samsung i Uppsala på Kungsgatan 59. Vi utför batteribyte och byter skärm/glasbyte på din iPhone, iPad Samsung och Huawei. Du hittar oss precis bredvid Forex bank. Varmt välkomna!

Våra öppettider:
Mån-Fre: 9:00-19:00
Lör: 11:00-17:00
Sön: 11:00-16:00

Letar du efter ett företag i Uppsala som lagar iPhone, Samsung, Huawei och iPad?

Idag har du många val när det kommer till att reparera din mobiltelefon. På Fixiphone får du bara professionellt utförda mobilreparationer av din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei då all vår personal utbildas till certifierade tekniker innan de börjar utföra mobilreparationer. Vårt mål är att ge dig som kund den bästa servicen och lagning av din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei till så låga priser som möjligt. Vi finns i centrala Uppsala där du kan lämna in din mobil för reparation och hämta den som ny efter oftast bara en timme! Bor du i en närliggande kommun till Uppsala så som Falun, Ludvika, Mora, Rättvik, Borlänge, Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Älvkarleby, Östhammar så kan du få rabatt för mobilreparationer som överstiger 1000:- i Uppsala.

Vad är skillnaden på oss som lagar iPhone, Samsung, Huawei och iPad med andra mobilreparatörer?

Kvalitén är skillnaden, vi har funnits på marknaden sedan 2011 och från start har kvaliteten varit en av det viktigaste byggstenarna för oss på Fixiphone. När det kommer till erfarenhet och kvalitet på mobilreparationer är vi oslagbara. När du anlitar oss på Fixiphone för att laga din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei garanterar vi att du får marknadens bästa reservdelar till bästa pris.

Vad kostar det att laga iPhone, Samsung, Huawei eller iPad i Uppsala?

Vi på Fixiphone i Uppsala har fasta priser och meddelar alltid våra kunder om priset innan vi börjar utföra mobilreparationen. Så att du som kund inte står där med en utgift du inte hade räknat med. Du kan alltid kontrollera priserna på vår hemsidan eller fråga oss i butiken i Uppsala om priset för din mobilreparation. Det är olika priser för olika lagningar t.ex kostar det 1599kr att laga en sprucken skärm iPhone X och det nästan en tredjedel av priset d.v.s ca 500kr att laga skärm på en iPhone 5s.

Vad lämnar vi för garanti när vi utför mobilreparation i Uppsala?

Du kan alltid känna dig trygg när du lämnar in din iPhone, Samsung, Huawei eller iPad till oss på Fixiphone i Uppsala oavsett om det gäller skärmbyte, batteribyte eller något mycket mer avancerat. Vi ger alltid garanti vid lagning av din enhet. Vi lämnar alltid 12 månader garanti på utfört arbete. Om något inte funkar som det ska även om den risken är minimal så fixar vi felet kostnadsfritt på din garanti.

Vilka tjänster erbjuder Fixiphone i Uppsala?

Vi på Fixiphone utför allt från skärmbyte till mer avancerade mobilreparationer. De vanligaste mobilreparationer på iPhone är skärmbyte, batteribyte och byta av laddningsuttag. Våra certifierade tekniker lagar allt på din Apple eller Android - inte bara de vanligaste felen. Förutom bred service på alla iPhone modeller ( iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR och iPhone XS Max). Så lagar vi även alla Macbook datorer, Android telefoner, Samsung och Huawei, samt Andriod surfplattor.
Så letar du efter ett företag i Uppsala som kan hjälpa dig med batteribyte, byta skärm/glasbyte/laga sprucken skärm eller mer generellt bara behöver hjälp att reparera och laga din mobiltelefon? Kontaka oss på FixiPhone så hjälper vi dig!

Laga mobilen

Köp en begagnade iPhone eller Samsung hos Fixiphone i Uppsala

Du hittar även ett stort utbud av begagnade iPhones och Samsung telefoner i vårt butik i Uppsala. Du kan spara väldigt mycket pengar genom att köpa en renoverande enhet i stället för att köpa en ny.

Begagnade mobiler

Sälj din iPhone eller Samsung

Vi erbjuder även uppköp av din gamla mobiltelefon. Det spelar ingen roll om skärmen är trasig på din telefon eller om mobilen kräver ett batteribyte för att den inte går att använda mer. Vi köper det mesta. kom förbi med din gamla iPhone eller Samsung idag.

Sälj din mobil

Vi säljer reservdelar och tillbehör till din käraste telefon och surfplatta

Vi erbjuder inte bara reparationer av din iPhone, iPad, MacBook, Samsung eller Huawei utan även ett stort sortiment av skal, laddare, skärmskydd mm. Då vi på Fixiphone värnar om miljön innehåller vårat sortiment endast skal och tillbehör som är fria från hälsovådliga kemikalier. Kom förbi vår butik i Uppsala och gör en insats för miljön. Om du är intresserad av att laga din mobiltelefon själv eller kanske har en händig kompis som kan laga den åt dig så kan du köpa reservdelar och verktyg ifrån oss. Krångla inte till det med beställningar från nätet som kommer fram sent eller inte alls. Beställer du reservdelar ifrån oss på Fixiphone så behöver du inte betala för frakten, kom och plocka reservdelar och tillbehör som du behöver direkt från vårt lager i Uppsala. Välkommen.

Reservdelar och tillbehör
4.3Ratings
  • Har bara haft bra upplevelser av butiken i Uppsala. Lämnat in flera telefoner på lagning och varje gång har det gått snabbt och felfritt. Trevlig och tillmötesgående personal.
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.