Laga din iPhone och iPad i Umeå

Vi finns i MVG shopping

Öppettider: 10:00 -19:00 Vardagar

10:00- 1700 Lördagar

11:00-16:00 Söndagar

Kontakta oss på 0101301380

Vi lagar och utför service på Apple-utrustning i vårt servicehus i Umeå snabbt, billigt och alltid med bästa resultat. Vid skärmbyte på iPhone använder vi alltid högkvalitativa reservdelar där glasen har fettavstötande ytbehandling. Oavsett om du har en iPhone eller iPad så hjälper vi dig att laga en krossad skärm och vi byter ut trasiga delar som batteri, laddkontakt, baksida, mikrofon, hemknapp och volymknapp. Vi lagar och byter även andra iPhone- och iPaddelar som tappats eller gått sönder.

MacBook, MacBook Air, MacBook Pro

Vi kan i regel uppgradera hårddisk och minne över dagen när du lämnar in din Macbook till vårt servicehus i Umeå, särskilt om du kommer in med den innan lunch, annars är den klar nästkommande dag. Vi lagar din dators hårdvarufel, som t.ex. fel på trackpad, sprucken skärm, startar inte, tangentbord osv. Detta tar ca 1-3 dygn. Vi försöker lagerhålla de vanligaste reservdelarna, annars behöver vi beställa hem det som behövs för reparation så kontrollera gärna med oss först.

Vi tar inte emot iMac, Mac Pro eller de större Apple-enheterna såsom Apple Cinema.

iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6, 6+,7,7+,8 och 8+

Nästan alla iPhone-reparationer är express, dvs du har den lagad och klar inom 30 minuter. Glasbyte är ett sådant exempel. Vissa saker kan vi laga över disk, som t.ex. batteribyten eller en saboterad baksida till 4/4S 8 och 8 plus. Processen tar ca 5 – 10 minuter. Behöver du få din telefon lagad ännu snabbare kan vi oftast ordna det, men det är köläget som avgör. Kontakta oss för mer information.

iPad 1, 2, 3, 4, Air, Mini, Mini Retina

Att laga en iPad tar i regel lite längre tid då glaset måste värmas upp innan det kan tas bort. Som regel är den klar dagen efter du lämnat in den.

Avancerade reparationer i Umeå

Vi har specialutrustning för att göra SMD-arbeten (byte eller omlödning av ytmonterade komponenter) samt sanering av vattenskador. Dessa reparationer innebär en längre inlämningstid pga. det omfattande arbetet.

Kötid

Det kan vara kötid på expressreparationer på mellan 30 minuter till 3 timmar, men de flesta enheterna är klara inom 30 minuter. För att kontrollera nuvarande kötid kontakta oss på vårt servicehus i Umeå. Du kan också komma överens om en specifik tidpunkt för upphämtning när du lämnar in. För övriga lagningar meddelas reparationstid vid inlämning.

Garanti/försäkring

Om du har garanti kvar på din enhet ska du först kontrollera om felet täcks av garantin, det gör du hos den du köpte din enhet av. Du bryter normalt sett garantin från Apple vid fel som du orsakat själv på ett oförsiktigt sätt som t.ex. sprucket glas, vattenskador eller fallskador. Vi på Fixiphone i Umeå ger 90 dagars garanti på våra reparationer och för dig som önskar så lämnar vi en skriftlig offert på reparation för försäkringsärende. Kolla dock alltid med ditt försäkringsbolag innan du låter oss laga din iPhone eller iPad.

Före

reparera-iphone-umeå

Efter

laga-iPhone-umeå

Skicka in

så lagar vi och skickar normalt tillbaka dem till dig dagen därpå. Det tillkommer en fraktavgift för återförsändelsen. För iPhone blir den 99:- och för iPhone 149:-, och om du vill betala på faktura i efterhand tillkommer en fakturaavgift på 29:-. Packa dina enheter väl och skicka dem till: Fixiphone, Östra kyrkogatan 129F, 90346 Umeå.

Skicka in med posten