Laga iPhone i Linköping

Vi lagar din Iphone inom en timme med 12 månaders garanti

Reparera Iphone Linköping Reparera Mobilen Linköping

Laga din iPhone, Huawei, Samsung och iPad hos Fixiphone i Linköping. Vi är experter på mobilreparationer av alla Apple produkter och lagar din mobiltelefon medan du väntar. Oavsett om det gäller att laga sprucken skärm på iPhone eller batteribyte på iPad.

Du hittar vår butik i Filbytergallerian i Linköping
Öppettider:
Mån-fre: 9:00-19:00
Lördag: 10:00- 17:00
Söndag: 10:00-16:00
Ring: 010-1301380

Laga Iphone Linköping Laga Mobilen Linköping

Laga din iPhone i Stora torget 5 Linköping

Vi reparerar också Huawei, Samsung, iPad och andra enheter

På Fixiphone i Linköping nöjer vi oss inte bara med att lova bra service – vi vill ge dig som kund den bästa möjliga servicen. När du lagar din Iphone hos Fixiphone i Linköping garanterar vi att våra certifierade tekniker kommer reparera din iPhone och iPad med marknadens bästa reservdelar till billiga priser. Hos oss kan du laga allt från trasiga skärmar till mer avancerade reparationer som kräver speciell utrustning och reservdelar.
Så behöver du hjälp med generella grejer såsom att laga Huawei, Samsung reparation eller laga iPad? Kontakta oss så hjälper vi dig! Om det är mer specifika mobilreparationer såsom att byta skärm/glasbyte iPad eller iPhone, batteribyte på iPhone eller iPad, skärmbyte på Huawei eller laga sprucken skärm på iPhone. Kontakta våran butik i Linköping så löser vi det.

Laga Samsung Linköping laga iphone linköping

Laga din iPhone med originaldelar till bra priser

Vi återvinner nästan allt från din iPhone. När du lämnar in din trasiga telefon för mobilreparation i Linköping ser vi till att återvinna så mycket som möjligt. Är glaset på din iPhone sprucken men skärmen i gott skick byter vi endast ut glaset på din iPhone. Detta gör att du får en original LCD till mycket lägre pris hos Fixiphone än från våra konkurrenter som köper färdiga skärmar från Kina. Ibland får vi in telefoner som ska skrotas och i dessa kan det sitta delar som är i gott skick och fungerar helt felfritt.
Självklart återvinner vi även dessa och jobbar aktivt för att miljön ska vinna på återvinningen. Den enda delen som inte går att återvinna och sälja är batterier. Vid batteribyte på iPhone, iPad och andra enheter använder vi endast helt nya produkter.

Apple Original reservdelar

Många frågar hur vi som inte jobbar direkt med Apple kan få tag i Apple original reservdelar eftersom Apple inte säljer reservdelar till verkstäder. Eftersom marknaden för mobilreparation är så stor runt om i världen finns det alltid andra sätt att få tag på originaldelar än att köpa direkt från tillverkaren. Ett sätt att få originaldelar är att plocka det från mobiltelefoner som inte längre används eller på något sätt säljs i delar.
I Kina finns det många företag som köper helt nya iPhone och iPad som sedan plockar isär delarna och säljer reservdelarna. Dessa mobiltelefoner i sin tur monteras ihop med kopierade reservdelar och säljs till ett billigare pris till länder som köper iPhone eller iPad. På detta sätt kan verkstäder som vi på Fixiphone köpa in original reservdelar.

Mobil Reperation Linköping Mobil Reperation

Hur jobbar vi på Fixiphone i Linköping?

Vi på Fixiphone lagar hundratals mobiltelefoner och surfplattor varje dag till kunder från hela Sverige. Vår vision är att ge kunder en bra och personlig service. Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vet att det är tack vara kunderna som vi har ett jobb och utan våra kunder skulle vi aldrig klara oss. Därför gör vi allt som står i vår makt för att se till att våra kunder får en ärlig och bra service . Vi hoppas att vi ses i våran butik i Linköping eller annan butik och att du väljer oss när du vill laga din iPhone, iPad, Samsung, Huawei eller annan enhet.

Laga iPhone: En Djupgående Guide till Reparationer och Fördelar?

Att laga en iPhone kan vara ett klokt beslut av flera skäl. Oavsett om det handlar om en trasig skärm, batteriproblem eller något annat, kan reparationen vara en kostnadseffektiv lösning jämfört med att köpa en ny enhet. I denna omfattande guide kommer vi att utforska olika aspekter av att laga en iPhone, från fördelar till olika reparationstyper och viktiga saker att tänka på.

Fördelar med att Laga en iPhone:

Kostnadseffektivitet: Reparation av din iPhone kan vara betydligt billigare än att ersätta den med en ny enhet, särskilt om garantin har gått ut.

Miljövänligt: Genom att laga i stället för att byta ut minskar du elektroniskt avfall och minskar ditt koldioxidavtryck.

Bevarande av Data: Att reparera din iPhone innebär att du inte behöver överföra data och konfigurera en ny enhet från grunden.

Anpassning: Du är redan bekant med din iPhone, och genom att reparera den kan du behålla din personliga anpassning och konfiguration. Olika Typer av iPhone-Reparationer:

Skärmreparation:Den vanligaste reparationen involverar skärmen. Sprickor, repor och krossade skärmar kan enkelt bytas ut av kunniga tekniker.

Batteribyte: Ett dåligt batteri kan leda till snabb urladdning och oväntad avstängning. Att byta batteriet kan återställa din iPhones ursprungliga batteritid.

Kamera- och Ljudreparation: Om din kamera inte fungerar som den ska eller om du har problem med ljudet, kan dessa komponenter bytas ut för att förbättra funktionaliteten.

Laddningsport och Högtalare: Om laddningsporten är defekt eller högtalarna ger dåligt ljud kan reparation lösa dessa problem. Steg för Steg: Så lagar Fixiphone i Linköping på filbyter gallerian, Stora Torget 5 i MVG Gallerian din iPhone.

Diagnos: Identifierar problemet noggrant.

Prisförslag: Du får ett kostnadsförslag på reparationen av din iPhone.

Reparation: Efter att du har godkänd prisförslaget, reparerar våra kunniga reparatörer din iPhone.

Test: Efter reparationen är klar testar vi din telefon noggrant och säkerställa att den funkar som den ska.

Upphämtning och betalning: Du får normalt ett sms när din enhet är klar att hämta. Du kommer förbi butiken och hämtar din enhet sedan betalar du för reparationen.

Viktiga Saker att Tänka På:

Garanti: Vissa fel kan täckas av garanti så innan du lämnar din telefon för lagning i Linköping kontrollera med tillverkaren om felet täcks av garanti.

Laga din Iphone, iPad, Samsung och Huawei istället för att köpa en ny

Det är inte längre någon hemlighet hur mycket resurser som krävs för att producera en mobiltelefon. När du lagar din iPhone eller annan enheter blir du en miljöhjälte som bidrar till en värld med mindre utsläpp. Dessutom sparar du väldigt mycket pengar när du utför mobilreparation din telefon i stället för att köpa en ny.

1 års garanti på alla mobilreparationer i Linköping

Hos oss på Fixiphone i Linköping behöver du inte oroa dig för att jobbet när vi lagar din mobiltelefon inte skulle bli väl utförd. Vi lämnar alltid garanti på utförda mobilreparationer och reservdelar och använder alltid reservdelar av högsta kvalitet. Det är viktigt att du som kund ska känna dig nöjd med reparationen samt vår service. Det är bara då vi kan känna oss nöjda med vårt arbete.

Snabba och kvalitativa iPhonereparationer & Samsung reparation i Linköping

På Fixiphone vet vi att din iPhone, Samsung, Huawei, iPad och annan enhet är ett viktigt verktyg för att klara av jobb, skola och vardagen. Därför har vi alltid drop-in och expressreparationer utan extra kostnader. De flesta mobilreparationer tar endast en timme. En till fördel som du får när du lagar din mobiltelefon hos oss i Linköping är att vi är extremt noggranna så att inget annat i enheten blir skadat under reparationen. Skulle något bli skadat byter vi ut det utan extra kostnad.

Skicka in din trasiga telefon

Bor du i en närliggande stad som Finspång, Boxholm, Kinda, Mjölby, Motala, Norrköping, Söderköping eller Vadstena kan du skicka in din enhet till oss på Fixiphone. Gå in på vår webbshop för information om hur du gör det alternativt för dig som bor i närliggande kommun så kan vi ge 200:- rabatt för resan om vi utför en mobilreparation av telefonen för över 1000:-

Laga mobilen

Köp en begagnad iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller annan enhet i Linköping

Vår butik i Linköping erbjuder försäljning av begagnade mobiltelefoner och surfplattor. Främst har vi iPhone, iPad och Samsung telefoner till dig i Linköping. Vi säljer endast mobiltelefoner som håller hög standard och där alla funktioner är testade av professionella tekniker och specialister. Kom in och titta i butiken vilket sortiment vi har just idag.

Begagnade mobiler
reparera Iphone linköping reparera Iphone linköping reparera Iphone linköping reparera Iphone linköping

Sälj din iPhone, iPad eller Samsung till oss på Fixiphone

Om du vill sälja din iPhone, iPad, Macbook eller Samsung enkelt och problemfri då ska du vända dig till vår butik i Linköping. Du får din telefon eller surfplatta värderat och om du godtar vårt pris får du pengarna på ditt konto direkt. Du värnar om miljön samtidigt som du får pengar i kassan när du låter oss återvinna din mobiltelefon eller surfplatta.

Sälj din mobil

Köp reservdelar och tillbehör hos oss på Fixiphone i Linköping

Vi har hundratals skal och tillbehör i lager som passar din telefon. Du hittar garanterat något som passar din stil och karaktär i vår butik i Linköping. Vi säljer bara de bästa tillbehören som finns ute på marknaden som håller bra kvalitét och funktion.

Laga din Iphone själv

Vi erbjuder även försäljning av reservdelar till privatpersoner. Dessa delar är exakt samma delar som vi själva använder vid reparation av din telefon. Därför kan du vara helt säker på att du får delar av högsta kvalitet. Fördelen med att laga mobilen eller surfplattan själv är oftast att slutpriset blir billigare. Nackdelen med att laga mobiltelefonen själv är att du kan skada telefonen på något sätt om du inte är van vid att reparera mobiltelefoner och då kan det i slutändan bli dyrare.

Om du är händig och vill göra jobbet själv så kan du enkelt köpa reservdelarna från oss. Oftast blir det mycket billigare än att köpa delarna online då du inte behöver betala frakten utan själv hämtar ut reservdelarna i butik. Självklart får du garanti på tillbehören.
Så om du är lite händig och vill utföra ett batteribyte på iPad eller iPhone, skärmbyte på Huawei eller iPad, byta skärm på iPhone eller iPad eller ett glasbyte på iPad eller iPhone så kontakta oss för vilka reservdelar som vi har för ditt ändamål!

Reservdelar och tillbehör
iPhone reparation Linköping iPhone reparation Linköping iPhone reparation Linköping iPhone reparation Linköping

Vanliga frågor om att laga iPhone i Linköping

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon hos er?

Vi kan ofta laga din iPhone, iPad, Samsung, Huawei eller annan enhet inom en timme. Tar det längre tid kan du få en tidsuppskattning och boka en tid så att det passar dig.

Vilka typer av mobilreparationer gör ni?

Vi kan reparera allt från trasiga skärmar, gamla batterier till högtalare som har slutat fungera. Du får alltid ett prisförslag innan vi reparerar din telefon oavsett om det gäller batteribyte på iPad & iPhone eller skärmbyte på Huawei & iPad.

Vad gör ni med reservdelarna som blir över?

Alla reservdelar som vi reparerar eller byter ut återvinner vi och säkerställer att naturen belastas så lite som möjligt.

Får jag garanti på mobilreparationen?

Ja, du får alltid ett års garanti när vi reparerar din telefon. För att du ska känna dig säker och nöjd med vårt arbete använder vi alltid originaldelar.

4.5Ratings
  • Effektivt, proffsigt och mycket kundvänligt bemötande. Hade panik när skärmen på arbetsmobilen gick i sönder och inget fungerade, på 45min hade jag en lagad telefon som i nyskick till ett bra pris.
  • Räddade mig med att ha den skärm jag behövde få bytt. Fick här napp på fjärde försöket att hitta någon som hade en. Och snabbt gick det! Min visst, det sved i plånboken... Samsungs reservdelar kostar.
  • Vänligt och proffsigt bemötande. Inget verkar omöjligt och till ett humant pris. Jag rekommenderar gärna företaget. Tore Lundholm
  • Han räddade min dag. Snabbt och billigare än andra ställen. Fräscha butik och trevlig personal.
Ring oss
X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei, Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.