Laga iPhone ,iPad, Samsung och Huawei i Linköping

Vill du laga din mobiltelefon i Linköping? Vi kan oftast laga den åt dig inom en timme

Du hittar vår butik i Filbytergallerian i Linköping

Öppettider:

Mån-Fre: 9:00-19:00

Lör: 10:00-17:00

Sön: 10:00-17:00

Ring: 010-1301380

Trött på oseriösa iPhone tekniker ?

Fixiphone nöjer vi oss inte bara med att lova bra service – vi vill ge dig som kund bästa möjliga service. När du anlitar Fixiphone garanterar vi att våra certifierade tekniker kommer reparera din iPhone , iPad, Samsung eller Huawei med marknadens bästa reservdelar till billiga priser. Hos oss kan du reparera allt från trasiga skärmar till mer avancerade reparationer.

Lär mer om Fixiphone
0
Antal butiker
0
Antal gjorda skärmbyte
0
Antal nöjda Kunder
0
Antal batteribyte

Garanti på alla iPhone reparationer

Hos oss på Fixiphone i Linköping behöver du inte oroa dig för att reparationen inte skulle bli väl utförd, vi lämnar alltid garanti på utförda reparationer och reservdelar. Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet. Det är viktigt att du som kund ska känna dig nöjd med reparationen och vår service.

Reparation – bra för miljön och din plånbok

Det är inte längre någon hemlighet hur mycket resurser som krävs för att producera en iPhone telefon. När du lagar din iPhone blir du en miljöhjälte som bidrar till en värld med mindre utsläpp.

Vanliga frågor

Originala delar till bra priser

Vi återvinner nästan allt från din iPhone, Samsung eller Huawei telefon. När du lämnar in din trasiga mobiltelefon för reparation i Linköping ser vi  till att återvinna så mycket som möjligt. Är glaset på din iPhone sprucken men skärmen i gott skick byter endast ut glaset på din iPhone. Detta gör att du får en original LCD till mycket lägre pris hos Fixiphone än från våra konkurrenter som köper färdiga skärmar från Kina.

Snabba och kvalitativa iPhone, Samsung och Huawei-reparationer i Linköping 

Fixiphone vet vi att din mobiltelefon är ett viktigt verktyg för att klara av vardagen. Därför har vi alltid drop-in och expressreparation utan extra kostnader. De flesta reparationer tar endast en timme. En annan fördel som du får när du lagar din iPhone hos oss i Linköping är att vi är alltid är noggranna så att inget annat blir skadat under reparationen. Skulle något bli skadat byter vi ut det utan extra kostnad.

Läs mer

Vi bryr oss om våra kunder

Vi på Fixiphone reparerar hundratals mobiltelefoner och iPad varje dag till kunder från hela Sverige. Vår vision är att ge kunder en bra och personlig service. Vi hoppas att vi ses i någon av våra butiker och du väljer oss när du vill laga din iPhone eller iPad.