Laga iPhone i Västerås! Iphonereparation är vår specialitet!

Fixiphones butik i Västerås

Vasagatan 25, Västerås (Kvarteret Igor galleria källarplan)

Telefon: 010 – 130 13 80

Öppettider

Vardagar 10-19

Lördagar 10-17

Söndagar 12-17

Välkommen!

Smidig iPhone och iPad reparation i Västerås

Hos Fixiphone i Västerås jobbar vi med att laga Iphones och Ipads med olika typer av fel. Det kan vara en trasig display, problem med kontakter, batterier eller något annat. Vi ordnar det och vi lämnar garanti på reparationen.

Läs mer
0
Reparerade iPhone och iPad
0
Batteribyte
0
Nöjda kunder
0
Butiker

Trasig skärm på din iPhone?

Det händer allt för ofta att en Iphone går sönder och behöver lagas. Det kan handla om att den tappas eller får en stöt, att det kommer in någon vätska innanför displayen, att laddningen/headsetet slutar fungera. En olycka händer så lätt och ibland är man inte tillräckligt försiktig med sin telefon.

Skärmbyte tar endast en timme hos oss

En Iphonereparation tar normalt ungefär 30 minuter att utföra.  Ofta kan vi göra det under tiden som du som kund utför andra ärenden här i kvarteret Igor som att handla eller kanske ta en bit mat i någon av gallerians många restauranger. Vi har dock ett rätt stort tryck så du kan inte räkna med att det alltid fungerar med ”drop-in” Slå gärna en signal och boka en Iphonereparation innan du kommer ner för att få din Iphone lagad så slipper du vänta och vi kan börja laga din Iphone direkt när du kommer.

Lär mer
Apple garanti

Det är bra om du som kund kontrollerar om din garanti från inköpet fortfarande gäller innan vi lagar din Iphone. Garantier täcker dock inte självförvållade skador genom oförsiktighet som till exempel vätskeskador, krossat glas eller fallskador. Om ditt försäkringsbolag kräver det så lämnar vi en skriftlig offert inför det att vi skall utföra en Iphonereparation.

Besök vår butik i Västerås idag

Du hittar vår butik i gallerian Kvarteret Igor centralt i Västerås och i Cityhuset i Eskilstuna. Vi ligger inte långt ifrån Systembolaget på källareplan. Parkering löser du i parkeringshuset, med infart från Vasagatan. Parkeringshuset har direktingång till gallerian och har öppet från 6 på morgonen till midnatt. På söndagar är det fri parkering. I butiken jobbar vi med att laga Iphones och andra liknande produkter men vi har också ett utbud av olika artiklar till den Iphone eller surfplatta som till exempel skal, laddare och skärmskydd.

Vi använder ESD-skydd

Vi använder alltid ESD-skydd när vi reparera din iPhone

Lär mer