Laga iPhone, Samsung och Huawei i Västerås! mobilreparation är vår specialitet!

Fixiphone i Västerås

Vasagatan 25, Västerås (Kvarteret Igor galleria källarplan)

Telefon: 010 – 130 13 80

Öppettider:

Mån-fre: 10-19

Lördag: 10-17

Söndag: 12-17

Välkommen!

Smidig iPhone, Samsung , Huawei och iPad reparation i Västerås

Hos Fixiphone i Västerås jobbar vi med att laga mobiltelefoner och surfplattor med olika typer av fel. Det kan vara en trasig display, problem med kontakter, batterier eller något annat. Vi ordnar det och vi lämnar garanti på reparationen.

Läs mer
0
Reparerade iPhone och iPad
0
Batteribyte
0
Nöjda kunder
0
Butiker

Trasig skärm på din Samsung, Huawei eller iPhone?

Det händer allt för ofta att en mobiltelefon går sönder och behöver lagas. Det kan handla om att den tappas ner, får en stöt, att det kommer in vätska innanför displayen, att laddningen/headsetet slutar fungera. Olyckor kan lätt hända och ibland är man inte tillräckligt försiktig med sin telefon. Oroa dig inte – vi hjälper dig!

Skärmbyte tar endast en timme hos oss

En Iphonereparation tar normalt ungefär 30 minuter att utföra. Ofta kan vi göra det under tiden som du som kund utför andra ärenden här i kvarteret Igor. Som till exempel att handla eller kanske äta en bit mat i någon av gallerians många restauranger. Slå gärna en signal eller boka en tid innan du kommer för att slippa vänta. Vi har även drop-in tider – kom när det passar dig!

Lär mer
Apple garanti

Det är bra om du som kund kontrollerar om din garanti från inköpet fortfarande gäller innan vi lagar din iPhone. Garantin täcker dock inte självförvållade skador som till exempel vattenskador, krossat glas eller fallskador. Om ditt försäkringsbolag kräver det så lämnar vi en skriftlig offert inför det att vi skall utföra en Iphonereparation.

Besök vår butik i Västerås idag

Du hittar vår butik i gallerian Kvarteret Igor i centrum i Västerås. Vi ligger bredvid Systembolaget på källarplan. Parkering löser du i parkeringshuset, med infart från Vasagatan. Parkeringshuset har direktingång till gallerian och har öppet från 6 på morgonen till midnatt. På söndagar är det fri parkering. I butiken jobbar vi främst med att laga iPhone och iPad men vi har också ett utbud av olika tillbehör till din iPhone eller surfplatta – som till exempel skal, laddare och skärmskydd.

Vi använder ESD-skydd

Vi använder alltid ESD-skydd när vi reparera din iPhone

Lär mer