Laga din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei i Eskilstuna

Laga din iPhone, Samsung eller Huawei hos Fixiphone i Eskilstuna. Vi är belägna i Cityhuset shopping.

Adress: Kungsgatan 24 Eskilstuna ( Cityhuset )

 Öppettider: Mån-Fre: 10:00-19:00

Lör: 10:00-17:00

sön: 12:00-17:00

Ring : 010-1301380

Reparera din iPhone , Samsung eller Huawei hos oss i Eskilstuna

Spara tid och pengar genom att lämna in din mobiltelefon  på reparation hos oss på Fixiphone medan du shoppar i Cityhuset. De flesta reparationen tar ca 1 timme och vi har de bästa priserna på marknaden.

Se priser
0
Skärmbyte på iPhone och iPad
0
Batteribyte
0
Nöjda kunder
0
Antal butiker

Varför ska jag laga min iPhone, iPad ,Samsung eller Huawei hos Fixiphone?

Fixiphone är en omtyckt butikskedja som har över 300 000 nöjda kunder runt om i landet som uppskattar vår snabba och smidiga hantering. Dessutom reparerar vi din iPhone, Samsung eller Huawei till marknadens bästa priser som tål att jämföras. Förutom att vi håller de lägsta priserna har vi även marknadens bästa service. För oss är kvalitén på reparation viktigare än vinsten. Alla våra tekniker är utbildade och erfarna. Vi använder bara reservdelar av högsta kvalitet, så du kan känna dig trygg att lämna in din iPhone eller andra enheter hos oss.

Fixiphone till din tjänst i Eskilstuna

Våra tjänster

Vi reparerar alla typer av fel i din iPhone, Samsung eller Huawei telefon  t.ex. skärmbyten, knappbyten och reparation av hemknappen. Vi utför även mer avancerade reparationer på mobiler och surfplattor. Hör gärna av dig för mer information.

Vilka är vi på Fixiphone?

Fixiphone är en snabbväxande butikskedja över hela Sverige men som idag har 9 butiker runt om i landet. Vi håller alltid hög kvalitet och låga priser på iPhone reparationer och är ledande på marknaden. Vi finns i Eskilstuna.

Lär mer om oss
Vi lagar din iPhone inom en timme i Eskilstuna

Vår affärside är att laga och reparera din trasiga iPhone billigt, snabbt och med bästa möjliga kvalitet. Vi lämnar 90 dagars garanti på alla våra reparationer för att du som kund alltid ska känna dig trygg. Det går fort att byta skärmen på din iPhone hos oss. Vi kan laga din iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, X, XR, XS och XS max. Vi kan även reparera alla iPad modeller.

Du behöver inte boka tid för att reparera din iPhone hos oss

Ett uppskattat inslag i vår verksamhet är drop-in på iPhone-reparationer.
Vi hjälper dig när ditt behov är som störst!

Vi använder oss alltid av ESD-skydd – oavsett reparation.

När vi lagar din iPhone använder vi alltid ESD-skydd. Detta gör vi för att reparationen på din iPhone ska göras så riskfri som möjligt.

Vill du veta mer?