Laga iPhone och iPad i Eskilstuna

Erbjudande 15% rabatt på alla reparationer gäller endast i Eskilstuna

Laga iPhone hos Fixiphone i Eskilstuna. Vi är belägna i Cityhuset shopping.

Adress: Kungsgatan 24 Eskilstuna( Cityhuset )

 Öppettider: Mån-Fre: 10:00-19:00

Lör: 10:00-17:00

sön: 12:00-17:00

Ring : 0101301380

Reparera din iPhone hos oss i Eskilstuna

Spara tid och pengar genom att lämna in din iPhone på reparation hos oss medan du shoppar i Cityhuset. Reparationen tar ca 1 timme och vi håller de bästa priserna på marknaden.

Se priser
0
Skärmbyte på iPhone och iPad
0
Batteribyte
0
Nöjda kunder
0
Antal butiker

Varför ska jag laga min iPhone hos Fixiphone?

Fixiphone är en uppskattad butikskedja som har över 300 000 nöjda kunder runt om i landet som uppskattat vår snabba och smidiga hantering. Dessutom reparera vi din iPhone till marknadens bästa priser som tål att jämföras. Förutom att vi håller de lägsta priserna har vi även marknadens bästa service. För oss är kvalitén på reparation viktigare än vinsten. Alla våra tekniker är utbildade och erfarna och vi använder bara reservdelar av högsta kvalitet,så du kan känna dig trygg att lämna in din iPhone hos oss.

Fixiphone till din tjänst i Eskilstuna

Våra tjänster

Vi reparerar alla typer av fel i din iPhone t.ex. skärmbyten,knappbyten och reparation av hemknappen. Utför även mer avancerade reparationer på mobiler och surfplattor. Hör gärna av dig för mer information.

Vilka är vi på Fixiphone?

Fixiphone är en snabbväxande butikskedja i norra Sverige men som idag har 7 butiker runt om landet. Vi håller alltid bästa priser på iPhonereparationer och ledande på marknaden. Vi finns i Eskilstuna.

Lär mer om oss
Vi lagar din iPhone inom en timme i Eskilstuna

Vår affärside är att laga och reparera din trasiga iPhone billigt,snabbt och till det bästa möjliga kvalitet. Vi lämnar 90 dagars garanti på alla våra reparation därför du som kund kan alltid känna dig trygg. Det går fort att byta skärmen på din iPhone hos oss. Vi kan laga din iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s,iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 plus,iPhone 6s, iPhone 6s plus,iPhone 7 och 7 plus. Vi kan även reparera alla iPads modeller.

Du behöver inte boka tid för att reparera din iPhone hos oss

Ett uppskattat inslag i vår verksamhet är drop-in på iPhonereparation
Vi hjälper dig när ditt behov är som störst!

Vi använder oss alltid av ESD-skydd – oavsett reparation.

När vi lagar din iPhone använder vi alltid ESD-skydd. Detta gör vi för att reparationen på din iPhone ska göras så riskfri som möjligt.

Vill du veta mer?