Laga din iPhone i Gävle snabbt och enkelt med 12 månader garanti

Laga Iphone Laga Mobilen

Har du haft sönder din mobil och behöver laga iPhone eller reparera Huawei i Gävle? Då har du kommit helt rätt.

Vi finns på Nygatan 37
Öppettider :
Mån-Fre: 9:00-18:30
Lör: 10:00-17:00
Sön: Stängt
Telefon: 010-130 13 80

Laga Iphone Gävle Laga Mobilen Gävle

Varför ska du laga din iPhone eller Huawei hos oss i Gävle?

När du lämnar in din Huawei eller iPhone för mobilreparation hos oss i Gävle så lämnar vi 12 månaders garanti på utfört arbete. Hos oss på Fixiphone får du alltid det bästa priset på din iPhone lagning och för att vi ska reparera Huawei i Gävle. Jämför gärna våra priser. Kundnöjdhet tillsammans med kunnig personal gör oss till en av det bästa aktörerna för mobilreparationer i Gävle (och Sverige). Vår affärside bygger på att ha nöjda kunder. Nöjda kunder leder till mer affärer och mer affärer betyder att vi kan behålla vårat jobb och överleva som företag i Gävle.

Laga Samsung Gävle

Våra tjänster för mobilreparation i Gävle

Vi kan laga allt från sprucken skärm till mera avancerade reparationer. Vi kan utföra mobilreparationer på iPhone4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 plus iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS max. Vi lagar även alla iPads modeller. Det vanligaste mobilreparationer som vi utför i vår butik i Gävle är iPhone skärmbyte, skärmbyte Huawei och Batteribyte iPad. Dagligen får vi in tiotals mobiltelfoner som vi byter skärmar på, men reparationer slutar inte bara med skärmbyte eller batteribyte, en reparatör måste ha koll på nästan allt i elektroniken som man jobbar med detta för att man ska säkerställa om man kan utföra en nobilreparation eller inte. Vi som jobbar på Fixiphone i Gävle får en lång utbildning för mobilreparation och datorreparation för att vi ska kunna utföra vårt arbete trygg och säkert.

Mobil Reperation Gävle Mobil Reperation

Vilka är vi som jobbar på Fixiphone med mobilreparation Gävle?

Vi som jobbar på Fixiphone brinner för att hjälpa dig med din iPhone, Huwaei, iPad och andra märken. Vi har stor passion för mobiltelefoner och dess hårdvara.Vi är erfarna och utbildade tekniker som älskar det vi gör. Bortsett från det negativa sidor som det allt mer digitaliserat samhälle innebär så är mobiltelefoner ett väldigt viktigt verktyg för oss för att vi ska klara av vardagen. Många av oss skulle inte klara vardagen så lätt utan mobiltelefoner datorer och andra elektronik. Vi på Fixiphone känner oss stolta över vårt yrke och över att vi på något sätt underlättar vardagen för hundratals kunder dagligen. Besök gärna vår butik i Gävle för proffsig och snabb hjälp med din iPhonem huawei eller iPad. Bor du i någon närliggande kommun till Gävle så som: Söderhamn, Ockelbo, Sandviken, Heby, Tierp etc. Så kan du få betalt resan till våran Gävle butik om du har en mobilreparation som överstiger 1000:-

Laga iPhone: En Djupgående Guide till Reparationer och Fördelar?

Att laga en iPhone kan vara ett klokt beslut av flera skäl. Oavsett om det handlar om en trasig skärm, batteriproblem eller något annat, kan reparationen vara en kostnadseffektiv lösning jämfört med att köpa en ny enhet. I denna omfattande guide kommer vi att utforska olika aspekter av att laga en iPhone, från fördelar till olika reparationstyper och viktiga saker att tänka på.

Fördelar med att Laga en iPhone:

Kostnadseffektivitet: Reparation av din iPhone kan vara betydligt billigare än att ersätta den med en ny enhet, särskilt om garantin har gått ut.

Miljövänligt: Genom att laga i stället för att byta ut minskar du elektroniskt avfall och minskar ditt koldioxidavtryck.

Bevarande av Data: Att reparera din iPhone innebär att du inte behöver överföra data och konfigurera en ny enhet från grunden.

Anpassning: Du är redan bekant med din iPhone, och genom att reparera den kan du behålla din personliga anpassning och konfiguration. Olika Typer av iPhone-Reparationer:

Skärmreparation:Den vanligaste reparationen involverar skärmen. Sprickor, repor och krossade skärmar kan enkelt bytas ut av kunniga tekniker.

Batteribyte: Ett dåligt batteri kan leda till snabb urladdning och oväntad avstängning. Att byta batteriet kan återställa din iPhones ursprungliga batteritid.

Kamera- och Ljudreparation: Om din kamera inte fungerar som den ska eller om du har problem med ljudet, kan dessa komponenter bytas ut för att förbättra funktionaliteten.

Laddningsport och Högtalare: Om laddningsporten är defekt eller högtalarna ger dåligt ljud kan reparation lösa dessa problem. Steg för Steg: Så lagar Fixiphone i Gävle på Nygatan 37 din iPhone.

Diagnos: Identifierar problemet noggrant.

Prisförslag: Du får ett kostnadsförslag på reparationen av din iPhone.

Reparation: Efter att du har godkänd prisförslaget, reparerar våra kunniga reparatörer din iPhone.

Test: Efter reparationen är klar testar vi din telefon noggrant och säkerställa att den funkar som den ska.

Upphämtning och betalning: Du får normalt ett sms när din enhet är klar att hämta. Du kommer förbi butiken och hämtar din enhet sedan betalar du för reparationen.

Viktiga Saker att Tänka På:

Garanti: Vissa fel kan täckas av garanti så innan du lämnar din telefon för lagning i Gävle kontrollera med tillverkaren om felet täcks av garanti.

Vad kostar det att laga sin iPhone, Huawei eller iPad i Gävle?

Det är olika priser bereonde på vad som måste lagas. Vi har inte bara bra service På Fixiphone i Gävle utan även Gävles bästa priser när det gäller iPad och iPhone-reparationer, att laga Huawei men även andra android-enheter. Jämför gärna våra priser med våra konkurrenter. Även om vi har prisvärda mobilreparationer i Gävle så drar vi aldrig ner på kvalitet för att pressa priset. Vi tycker att det är lönsammare och mer långsiktigt att tjäna lite mindre på varje kund men att ha nöjda och återkommande kunder. Anledningen till att vi kan pressa priser så mycket på mobilreparationer är att vi gör stora inköp på reservdelar som leder till billigare priser än de flesta andra reparatörer. Detta i sin tur leder till att vi kan erbjuda dig som kund billigare priser när du behöver hjälp med att reparera Huawei såsom skärmbyte, batteribyte på iPad eller annat fel.

Blixtsnabba iPhone-reparationer, iPad-reparationer, Huawei-reparationer & Android-reparationer

Hur länge tar det att laga sin iPhone hos Fixiphone i Gävle? Hos oss på Fixiphone behöver du inte vänta längre än en timme för att få din iPhone lagad. Vi vill att det ska vara snabbt och enkel att reparera sin iPhone eller att reparera Huawei och vi tar inte betalt något extra för expresservice till skillnad från många konkurrenter som debiterar kunden mer om man vill ha sin telefon lagat snabbt. iPad tar normalt 3-5 timmar detta på grund av att limmet måste torkas ordentligt innan vi kan lämna ut iPaden till kunden, efter exempelvis ett batteribyte på din iPad. När det gäller android telefoner lagar vi det oftast inom 1 timme, detta är möjligt om delarna finns hemma på lagret. Eftersom det finns väldigt många andriodmodeller kan det hända att vi inte har delarna hemma - exempelvis om du behöver laga Huawei, i sådana fall göra vi en beställning och detta kan ta upp till 3 arbetsdagar om delarna finns i Sverige och upp till 2 veckor om delarna finns utomlands. Vi har även drop-in och du behöver inte boka någon tid för det om det gäller reparationer av din iPhone eller iPad.

Laga mobilen

Köp en begagnad iPhone eller Huawei i Gävle

Tycker du också att det är lite väl saftig att betala tiotusentals kronor för att köpa en telefon? Då ska du köpa en begagnad mobiltelefon av oss. Fixiphone i Gävle säljer välfungerande iPhones, iPads och android telefoner. Alla enheter är tekniskt undersökta innan det säljs till våra kunder.

Begagnade mobiler

Sälj din trasiga iPhone eller Huawei till oss

Om du har en begagnad mobiltelefon som du vill blir av med kan du sälja den till oss. Vi återvinner din begagnade iPhone eller Huawei, renovera den om det är möjligt och säljer den till en kund som behöver den mer än dig.

Sälj din mobil

Köp tillbehör och revdelar av högsta kvalitet

Att köpa skydd till din telefon är en billigt försäkring som du kan tjäna på i längden. Oftast så tror vi att otur är för andra och tänker att vi själva inte ska tappa våran telefon. När väl dagen kommer då olyckan har varit framme så ångrar vi oss att vi inte skaffat ett skydd tidigare. Köp skydd eller skal hos oss på Fixiphone i Gävle vi garantera dig bra kvalitet på tillbehören som håller länge och skyddar din telefon mot det mesta.Vi har även reservdelar av högsta kvalitet, exakt samma reservdelar som vi själva använder vid reparation. Det har reservdelarna kan du köpa om du själv vill utföra reparationen själv.

Reservdelar och tillbehör
4.6Ratings
  • Väldigt bra service och snäll personal. Det blir även klara snabbt med topp kvalitet
  • Fins inget att klaga på. Snabb skrivs, tar knappt en timme att fixa telefonen. Har varit där 2 gånger med mig iPhone. Första vändan var det skärm byte och nytt batteriet. Är inne på 2 året med det. Denna gång var det att fixa kameran på te... Read More
  • Bytte baksida på en iPhone 12 idag och fick ett otroligt proffsigt bemötande från början till slut! Trevlig personal som verkligen var mån om sina kunder, och ett kanonbra utfört jobb 👌🏼
  • Suverän affär med mycket prisvärda varor och med den hjälpsammaste personal man jan tänka sig. Tog sig verkligen tid och jag lämnade affären lycklig och glad.
  • Helt toppenbra! Duktig personal som lagade min trasiga front.Alltså glaset som var sprucket.De bytte glaset på 30 minuter.Och den är som ny! Fick också ett extraskydd som sattes utanpå det nya glaset. Som gör att den inte skadas vid fall.Jag ... Read More
Ring oss
X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei, Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.