Den nya iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 pro

Den nya iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 pro-Max är äntligen här

Nu på fredagen den 16 oktober slår det! Apple lanserar förbeställning av nya iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Rykten om de nya iPhone-modellerna har varit heta och de flesta iPhone-fans är medvetna om vad den nya iPhone 12 har att erbjuda.

iPhone with 5G

The new iPhone 12
iPhone 12

iPhone 12 är den första iPhone-modellen redo för 5G-nätverket. De olika antennerna som är placerade runt kanterna på telefonen optimerar 5G-prestanda när de används, när du inte använder något som kräver högre hastighet stängs 5G-systemet av och du fortsätter att surfa med 4G / LTE.

iPhone-skärm och design

Det har spekulerats mycket i iPhone 12: s nya design, och naturligtvis blir vi som var där under iPhone 5: s dagar nostalgiska när vi ser att iPhone 12 har samma vinklade design. Färgerna för den nya iPhone är vit, svart, röd, mörkblå, silver, grafik, grön och guld. Den nya iPhone-skärmen består av mikroskopiska keramiska kristaller som gör skärmen 4 gånger starkare. Skärmen har också förbättrats internt och med Super Retina XDR, vilket ger en ljusstyrka på 1200 nit (två gånger ljusstyrkan). iPhone 12 använder MagSafe, som är magneter som används för att fästa telefonväskor, plånböcker och för att hålla den trådlösa laddaren på plats.

En tunnare och lättare och vattentät iPhone

IPhone 12 är 11% tunnare och 16% lättare än iPhone 11. Trots detta har skärmen vuxit och är nu 6,1 tum jämfört med iPhone 11-skärmen som är 5,8 tum. Den nya iPhone 12 Pro Max är vattentät enligt IP68, vilket innebär att du kan släppa telefonen i vatten upp till en meters djup i 30 minuter utan att iPhone 12 skadas av vätska.

iPhones nya programvara

Ny iPhone har en A14-processor som ger 50% högre grafikprestanda än den du kan hitta i Android-konkurrenter, samt 80% snabbare maskininlärningsfunktioner jämfört med A-13-chipet i iPhone 11. iPhone 12 Pro Max har Dolby-vision vilket gör att du kan spela in redigera filmer på din mobiltelefon och sedan strömma dessa filmer på Apple TV eller Smart TV.

Den nya iPhone-kameran

Inte helt oväntat är iPhone 12-kameran mycket bättre än tidigare iPhone-modeller. Den nya kameran på iPhone 12 kan jämföras med en systemkamera, med en vinkelkamera för porträttfotografering, en stor bländare för ljusingång och bättre skärpa, samt en ultravinkelkamera som gör att du kan få mer i samma bild. Den nya iPhone-kameran är utformad för att skaka skakningar och skakningar från din hand, vilket minskar risken för suddiga bilder. Dessutom är den nya iPhone utrustad med LIDAR-teknik (samma teknik som används av NASA), vilket innebär att autofokus ökar upp till 6 gånger så snabbt i mörka miljöer.

Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.