På grund av Covid-19. Vi rengör alltid din produkt med desinfektionsmedel innan vi paketerar den.
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

iPhone 12 mini iPhone 12 pro och iPhone 12 pro Max

Nya iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 pro Max är äntligen här

Nu på fredag den 16 oktober så smäller det! Apple startar förbeställningen av nya iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Ryktena om det nya iPhone modellerna har gått varma och de flesta iPhone fantaster har koll på vad nya iPhone 12 har att erbjuda.

iPhone med 5G

iPhone 12
Nya iPhone 12 pro

iPhone 12 är den första iPhone modellen som är redo för 5G nätet. Det olika antennerna som är placerad runt telefonens kanter optimerar 5G prestandan när den används, när du inte använder dig av något som kräver högre hastighet så är 5G systemet avstängt och du surfar vidare med 4G/LTE.

iPhone skärm och design

Det har spekulerats mycket om iPhone 12 nya design, och visst blir vi som var med under iPhone 5s dagar nostalgiska när vi ser att iPhone 12 har samma kantiga design. Färgerna till nya iPhone är vit, svart, röd, mörkblå, silver, grafik, grön och guld.Den nya iPhone skärmen består av mikroskopiska keramiska kristaller som ska göra skärmen 4 gånger starkare. Skärmen har även invändigt förbättrats och med Super Retina XDR, vilket ger en ljusstyrka på 1200 nits (dubbelt så hög ljusstyrka). iPhone 12 använder sig av MagSafe, det är magneter som används för att sätta fast telefonskal, plånböcker och för att hålla den trådlösa laddaren på plats.

En tunnare och lättare och vattentät iPhone

Iphone 12 är 11% tunnare och 16% lättare än iPhone 11. Trots detta har har skärmen växt och är nu 6,1 tum jämfört med iPhone 11 skärm som ligger på 5,8 tum. Nya iPhone 12 Pro Max är vattentät enligt IP68, det innebär att du kan tappa mobilen i vatten upp till en meters djup i 30 minuter utan att iPhone 12 blir vätskeskadad.

iPhones nya mjukvara

Nya iPhone har en A14 processor vilket ger 50% högre grafikprestanda än den du kan hitta hos Android konkurrenterna, samt 80% snabbare maskininlärningsfunktioner jämfört med A-13 chippet hos iPhone 11. iPhone 12 Pro Max har Dolby vision vilket gör att du kan spela in filmer redigera dessa i mobilen och sedan streama dessa filmer på Apple TV eller Smart-TV.

Den nya iPhone kameran

Inte helt oväntat så är iPhone 12 kamera mycket bättre än tidigare iPhone modellernas kameror. Den nya kameran hos iPhone 12 kan jämföras med en systemkamera, med vinkelkamera för porträtt tagning, stor bländare för ljusinsläpp och bättre skärpa samt ultravinkel kameran som gör att du får in mer i samma bild. Den nya iPhone kameran är designad för att parera skakningar och darrningar från din hand, vilket minskar risken för att du ska få suddiga bilder. Dessutom är nya iPhone 12 utrustad med LIDAR-teknik (samma teknik som används av NASA) vilket gör att autofokus ökar upp till 6 gånger så snabbt i mörka miljöer.

Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller andra märken. Det finns ett hav med tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en sjö med leverantörer, mycket få av dessa har kunnat leverera reservdelar av den kvalitét som vi strävar efter. Vi köper bara in reservdelar som är noga kontrollerade och testade, så att du kan vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vi vill att du som kund ska känna dig helt säker när du anlitar oss. Därför vill vi på Fixiphone ge dig som kund hos oss 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag så finns det ett stort utbud av reparatörer och de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb men tyvärr så finns det även en del oseriösa företag där ute som inte utför fackmässigt jobb och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi på Fixiphone vill att det ska vara billigt att laga sin mobiltelefon eller surfplatta. Ett företag som tar överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder när kunden märker att det finns billigare alternativ. Därför pressar vi priserna så mycket som det finns utrymme för utan att kompromissa med kvaliteten, miljön eller företaget. Billigare priser leder till mera kunder som känner att det är mer lönsamt att laga sin iPhone, iPad ,Samsung och andra märken istället för att köpa nytt, vilket är bra ur miljösynpunkt. Något som ni ska ha i minnet är om ett företag erbjuder väldigt billiga priser måste ni alltid ifrågasätta kvaliteten. Vi pressar priserna men vi kompromissar aldrig på kvaliteten för att

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare. Varje tekniker som jobbar hos oss på Fixiphone går en lång utbildning innan det får gå in och öppna kundens enhet. Utbildningen består av, avancerade reparationer av det aktuella modeller som finns ute på marknaden, hantering av elektronik på ett säkert sätt samt hantering av elektronikavfall på ett ansvarsfullt sätt.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din iPhone eller iPad. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden snabbt vill ha sin enhet lagad. Därför ger vi på Fixiphone dig alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig som kund den service som du förtjänar- den bästa. Vi vet att effekten av nöjda kunder är väldigt stort inte bara ekonomiskt även för personalens trivsel