KORTFATTAT

att laga din egen iPhone är inte omöjligt och i de flesta fall kan spara en hel del pengar. Oavsett om du har spräckt din skärm eller har något fastnat i en dockningskontakt eller hörlursuttag, kan https://www.fixiphone.se/ hjälpa dig att åtgärda det, Vi finns i Umeå- Gävle- Eskilstuna- Västerås- Luleå och många andra städer. De flesta av oss har antingen haft ett hårdvaruproblem med vår egen iPhone eller har känt någon som har. Samtidigt som din iPhone till Apple Store för reparation eller utbyte är alltid ett alternativ
Krossade skärmar är den vanligaste reparation när det gäller iPhone , det är därför vi lagar mest trasiga iPhone skärmar. Oavsett om du har en iPhone 6 eller en iPhone 5S eller annat, kan vi laga den åt dig, komplett med bilder och steg för steg instruktioner om hur du får din iPhone tillbaka i funktionsdugligt skick igen.

Vi inser också att inte alla trasiga iPhone är ett resultat av fysiska skador. Ingen hårdvara design är perfekt och iPhone är inget undantag. Ibland knappar, strömbrytare, hem knappar, strömbrytare och batterier misslyckas minut vi av garantin. Det är precis som det går. Det är också anledningen till att vi har dessa guider också. Från att ersätta en dockningskontakt att fastställa en svarar hemknappen, iMore har du omfattas.

Vi kan också ge dig tillförlitliga källor för beställning dina reservdelar och högkvalitativa verktyg. Vi bara lita på och rekommenderar de bästa leverantörerna i branschen så att du kan vara säker på de delar som du lägger i din iPhone är inte bara säker, men av garantin mot fel också.

För att komma igång med DIY reparation, allt du behöver lite tekniskt kunnande, en stor guide, och de rätta verktygen. Så länge du kan få vet hur man tabellen, kan vi hjälpa till att ta hand om resten!