På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Om Oss

Vår filosofi är enkel – finns inga kunder, finns inte vi.

Vi började vår resa för lite mer än 5 år sen i Umeå. Idag kan vi med stolthet berätta att vi är den största aktören på iPhone- och iPad reparationer i Sverige. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med den bästa kvalitén. Fixiphone lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt och smidigt. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och värnar samtidigt om miljön. Vi erbjuder snabba reparationer till företag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Eskilstuna, Linköping, Uppsala och Västerås. Vare sig du har en iPhone, iPad ska den funka hela tiden och så länge som möjligt.Fixphone Västerbotten AB innehåller F-skatt sedel och alla priser som anges i hemsidan är inkl 25% moms. Orgnr: 5590538913 moms nummer SE559053891301.

Just därför erbjuder vi både service av din mobiltelefon och ett stort utbud av tillbehör som skyddar och gör det möjligt för dig att få ut det mesta av din investering. Välkommen in till Fixiphone i Umeå, Luleå ,Skellefteå, Gävle, Eskilstuna och Västerås.

Några ord från Fixiphones grundare

Jag är tacksam och glad för att just du har hittat till oss. Mitt mål med Fixiphone har alltid varit att erbjuda mina kunder den upplevelse som jag själv alltid önskat att få när jag besöker någon butik.Jag arbetar ständigt med att uppfylla mina kunders krav och önskemål till att ha ett bättre verksamhet som verkligen ser varenda kund, samtidigt som jag jobbar med att ha en roligt och bra arbetsmiljö för mina kollegor. Om du vill komma i kontakt till mig eller har synpunkter som kan förbättra vår verksamhet tveka då inte att höra av dig till mig på mejladress ismat@fixiphone.se .

CEO

Ismat Husseini

ismat@fixiphone.se

Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.