På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga din iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Sony, OnePlus eller Huawei i Eskilstuna

Fixiphone lagar din iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Sony, OnePlus och Huawei i Eskilstuna. Vi är belägna i Cityhuset shopping.

Adress: Kungsgatan 24 Eskilstuna ( Cityhuset ) Vi förkortar tillfälligt våra öppettider till följd av coronaviruset.
Öppettider:
Mån-fre: 11:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00
Söndag: Stängt
Ring: 010-130 13 80

Vilka är vi på Fixiphone och vad gör vi?

Vi som jobbar på Fixiphone är en grupp teknikintresserade människor som främst brinner för mobiltelefoner och datorer men även dataspel är ett stort intresse bland oss på Fixiphone. Vi älskar samtidigt möte med människor och våra kunder som vi dagligen träffar. Vi tycker om variationen i vårt arbete där vi gör allt ifrån att byta ut simkort till kunden till mer avancerade reparationer. Vår affärside är att laga och reparera trasiga Iphones, Samsung eller Huawei etc. Billigt, snabbt och med bästa möjliga kvalitet. Vi lämnar 12 månader garanti på alla våra reparationer för att du som kund alltid ska känna dig trygg. Det går fort att byta skärmen på din iPhone hos oss. Vi kan laga din iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone 11, iPhone 11 pro och iPhone 11 pro Max. Vi kan även reparera alla iPad modeller.

Du behöver inte boka tid för att reparera din iPhone hos oss med du kan göra det om du vill

Idagens samhälle har vi nog med stress, tider som måste passas, räkningar som måste betalas osv. På Fixiphone vet vi det och vill därför göra det så enkelt som möjligt för dig. Du kan bara droppa in med din telefon och få den lagad direkt på plats eller boka en tid med några enkla klick bort för att säkerställa att du inte ska behöva vänta en enda minut i onödan.

Vi använder oss alltid av ESD-skydd – oavsett reparation.

När man jobbar med elektronik är det är A och O att veta hur elektroniken fungera och apparaten är uppbyggt. Det går inte bara att testa sig fram utan man måste veta vad man håller på med. Vi på Fixiphone har lång erfarenhet av mobil och- dator lagning. När vi reparera din mobiltelefon eller surfplatta använder vi oss av ESD-skydd samt rätt anpassade verktyg för att säkerställa att din enhet inte blir skadad under reparationen.

Varför ska jag laga min iPhone, iPad , Macbook, Samsung eller Huawei hos Fixiphone ?

Fixiphone är en omtyckt butikskedja som har tusentals nöjda kunder runt om i landet som uppskattar vår snabba och smidiga hantering. Dessutom reparerar vi din iPhone, Samsung, Sony eller Huawei till marknadens bästa priser som tål att jämföras. Förutom att vi håller det lägsta priserna har vi även marknadens bästa service. För oss är kvalitén på reparation viktigare än vinsten. Alla våra tekniker är utbildade och erfarna. Vi använder bara reservdelar av högsta kvalitet, så du kan känna dig trygg att lämna in din iPhone eller andra enheter hos oss.

Reparera din mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fixiphone i Eskilstuna

Spara tid och pengar genom att lämna in din mobiltelefon på reparation hos oss på Fixiphone medan du shoppar i Cityhuset. Vi har tänkt noggrant på allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig när du vill reparera din iPhone, iPad, Macbook Samsung, Sony, OnePlus, Huawei eller andra märken. Vi har ett stort utbud av reservdelar i lager som vi kan använda direkt för att laga din mobiltelefon. Allt för att det ska gå snabbt, smidigt och billigt att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss.

Läs Mer Här
x`

Vill du köpa en begagnad iPhone eller Samsung i Eskilstuna?

Visste du att du kan köpa en begagnat mobiltelefon hos oss på Fixiphone i Eskilstuna? Vi har ett stort utbud av begagnade mobiltelefoner som är redo att komma till användning igen. Våra begagnade mobiltelefoner går igenom en noggrant kontroll där vi felsöker hela telefonen och säkerställer att telefonen funkar perfekt.Vi säljer begagnade mobiltelefoner med 12 månader garanti.

Läs Mer Här

Vill du sälja din iPhone eller Samsung i Eskilstuna?

Har du en gammal telefon som ligger hemma och samlar damm? Det är lätt hänt att man bara köper en ny telefon och den gamla bara ligger hemma utan något användning. Telefoner är dyra elektronik som bör användas så länge det fungerar. Vi ser till att din gamla iPhone, iPad eller Samsung får ett nytt liv hos någon annan. Ta med telefonen och eventuella tillbehör till telefon till vår butik i Eskilstuna för en värdering av enheten.

Läs Mer Här

Vi säljer reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon och surfplatta.

Pansarglas eller kanske ett fint skal till din iPhone eller varför inte båda två för att säkerställa att din iPhone är helt skyddad. Dessa tillbehör hittar du i vår butik i Eskilstuna. Vi har prisvärda skydd som ger rätt skydd till din mobiltelefon och minskar risken för skada och kostsamma reparationer. Visste du att du även kan köpa reservdelar till iPhone och iPad hos oss på Fixiphone i Eskilstuna? Om du vill laga din iPhone eller iPad själv har vi rätt verktyg och rätt reservdelar som du kan få köpa direkt från butiken eller beställa via vår webbshop.

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.