På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga din iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Sony, OnePlus och Huawei i Gävle

Har du haft sönder din mobiltelefon surfplatta eller dator i Gävle? Då har du kommit helt rätt.

HVi finns på Nygatan 37
Öppettider :
Mån-Fre: 9:00-18:30
Lör: 11:00-16:00
Sön: stängt
Telefon: 010-130 13 80

Därför ska du laga din iPhone, Samsung, Sony, OnePlus eller Huawei hos oss i Gävle

När du lämnar in din enhet för reparation hos oss i Gävle så lämnar vi 12 månaders garanti på utfört arbete. Hos oss på Fixiphone får du alltid det bästa priset på din iPhone, Samsung, Sony, OnePlus och Huawei-reparation. Jämför gärna våra priser. Kundnöjdhet tillsammans med kunnig personal gör oss till en av det bästa aktörerna för mobilreparationer i Sverige. Vår affärside bygger på att ha nöjda kunder. Nöjda kunder leder till mer affärer och mer affärer betyder att vi kan behålla vårat jobb och överleva som företag i Gävle.

Våra tjänster i Gävle

Vi kan laga allt från sprucken skärm till mera avancerade reparationer. Vi kan utföra reparationer på iPhone4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 plus iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS max, Samsung och Huawei telefoner. Vi lagar även alla iPads modeller. Det vanligaste reparationer som vi utför i vår butik i Gävle är iPhone skärmbyte. Dagligen får vi in tiotals mobiltelfoner som vi byter skärmar på, men reparationer slutar inte bara med skärmbyte eller batteribyte en reparatör måste ha koll på nästan allt i elektroniken som man jobbar med detta för att man ska säkerställa om man kan utföra en reparation eller inte. Vi som jobbar på Fixiphone får en lång utbildning för mobilreparation och datorreparation för att vi ska kunna utföra vårt arbete trygg och säkert.

Vi som jobbar på Fixiphone

Vi som jobbar på Fixiphone brinner för att hjälpa dig med din iPhone. Vi har stor passion för mobiltelefoner dess hårdvara.Vi är erfarna och utbildade tekniker som älskar det. Bortsett från det negativa sidor som det allt mer digitaliserat samhälle innebär så är mobiltelefoner ett väldigt viktigt verktyg för oss för att vi ska klara av vardagen. Många av oss skulle inte klara vardagen så lätt utan mobiltelefoner datorer och andra elektronik. Vi på Fixiphone känner oss stolta över vårt yrke och över att vi på något sätt underlättar vardagen för hundratals kunder dagligen. Besök gärna vår butik i Gävle för proffsig och snabb hjälp med din iPhone. Bor du i någon närliggande kommun till Gävle så som. Söderhamn, Ockelbo, Sandviken, Heby, Tierp etc. Så kan du få betalt resan till våran Gävle butik om du har en reparation som överstiger 1000:-

Garanti på utförd reparation

När du reparera din mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fixiphone i Gävle så får du 12 månader garanti. Vår garanti täcker eventuella fabriksfel som kan dyka upp på den delen som vi har reparerat. Även om risken är väldigt liten att någonting går fel med delarna som vi reparerat så är det alltid en men det är alltid en trygghet för dig som kund att anlita något seriöst företag som lämnar garanti på jobbet samt utför fackmässigt arbete. Gå inte efter det första bästa eller billigaste erbjudande som du får och var alltid extra försiktigt med vilken företag du anlitar. Ställ gärna frågor och kontrollera företages bakgrund och villkor innan du lämnar in din enhet på lagning.

Fixiphone i Gävle har marknadens bästa priser

Vi har inte bara bra service På Fixiphone i Gävle utan även Gävles bästa priser när det gäller iPad och iPhone-reparationer men även android enheter. Jämför gärna våra priser med våra konkurrenter. Även om vi har prisvärda reparationer så drar vi aldrig ner på kvalitet för att pressa priset. Vi tycker att det är lönsammare och mer långsiktigt att tjäna lite mindre på varje kund men att ha nöjda och återkommande kunder. Anledningen till att vi kan pressa priser så mycket på mobilreparationer är att vi gör stora inköp på reservdelar som leder till billigare priser än de flesta andra reparatörer. Detta i sin tur leder till att vi kan erbjuda dig som kund billigare priser.

Blixtsnabba iPhone-reparationer, iPad-reparationer och Android-reparationer

Hos oss på Fixiphone behöver du inte vänta längre än en timme för att få din iPhone lagad .Vi vill att det ska vara snabbt och enkel att reparera sin iPhone, vi tar inte betalt något extra för expresservice till skillnad från många konkurrenter som debitera kunden mer om man vill ha sin telefon lagat snabbt. iPad tar normalt 3-5 timmar detta på grund av att limmat måste torkas ordentligt innan vi kan lämna ut iPaden till kunden. När det gäller android telefoner lagar vi det oftast inom 1 timme, detta är möjligt om delarna finns hemma på lagret. Eftersom det finns väldigt många andriodmodeller kan det hända att vi inte har delarna hemma, i såna fall göra vi en beställning och detta kan ta upp till 3 arbetsdagar om delarna finns i Sverige och upp till 2 veckor om delarna finns utomlands. Vi har även drop-in och du behöver inte boka någon tid för det om det gäller reparationer av din iPhone eller iPad.

Läs Mer Här
x`

Köp en begagnad iPhone eller Samsung i Gävle

Tycker du också att det är lite väl saftig att betala tiotusentals kronor för att köpa en telefon? Då ska du köpa en begagnad mobiltelefon av oss. Fixiphone i Gävle säljer välfungerande iPhones, iPads och android telefoner. Alla enheter är tekniskt undersökta innan det säljs till våra kunder.

Läs Mer Här

Sälj din trasiga iPhone eller Samsung till oss

Om du har en begagnad mobiltelefon som du vill blir av med kan du sälja den till oss. Vi återvinner din begagnade iPhone eller Samsung, renovera den om det är möjligt och säljer den till en kund som behöver den mer än dig.

Läs Mer Här

Köp tillbehör och revdelar av högsta kvalitet

Att köpa skydd till din telefon är en billigt försäkring som du kan tjäna på i längden. Oftast så tror vi att otur är för andra och tänker att vi själva inte ska tappa våran telefon. När väl dagen kommer då olyckan har varit framme så ångrar vi oss att vi inte skaffat ett skydd tidigare. Köp skydd eller skal hos oss på Fixiphoen i Gävle vi garantera dig bra kvalitet på tillbehören som håller länge och skyddar din telefon mot det mesta.Vi har även reservdelar av högsta kvalitet, exakt samma reservdelar som vi själva använder vid reparation. Det har reservdelarna kan du köpa om du själv vill utföra reparationen själv.

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.