På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga iPhone, iPad, Macbook, Huawei, Sony, Samsung eller OnePlus lokalt i Skellefteå

Vi lagar din mobiltelefon i Skellefteå. Om du har spräckt skärmen på din iPhone, besök vår butik för en snabb och smidig reparation.

Öppettider:
Vi förkortar tillfälligt våra öppettider till följd av coronaviruset.
Mån-fre: 10:00 till 18:00
Lördag : 10:00-16:00
Söndag: 12:00-16:00
Ring: 010-1301380

Huawei, Samsung, Sony, OnePlus lagning i Skellefteå

Vi på Fixiphone älskar Andriod telefoner dels för att det finns så många att välja emellan och dels för att det är lite billigare än Apples produkter. I vår verkstad i Skellefteå erbjuder vi reparation på det flesta Androidtelefoner. Vi kan byta skärmar, batterier, baksidor eller andra tänkbara delar som kan vara trasiga i din Samsung, Huawei, Sony eller OnePlus. Vi lagar även andra märke än det nämnda modeller. Kontakta vår kundtjänst eller kom förbi butiken om du vill veta om vi utför service på din enhet eller inte.

Har du en trasig mobiltelefon i Skellefteå? då har du kommit helt rätt.

Fixiphone hittar ni i Citykompaniet i Skellefteå. I vår butik i Skellefteå reparera vi det flesta mobiltelefoner, datorer och surfplattor. Det flesta reparationer blir klara inom 1 timme. Vissa mer avancerade reparationer kan ta lite längre tid som till exempel när vi byter skärm på en iPad det kan flera timmar tills limmet är helt torkat.

Reparation med marknadens bästa delar och priser

När du lämnar din enhet till oss på Fixiphone kan vi garantera dig marknadens bästa reservdelar och priser. Detta är ett löfte från oss till dig. Det har tagit oss många år tills vi har kommit till den punkten vi är idag där vi verkligen känner oss trygga med våra produkter och kvalitén som vi erbjuder. Vi har testat oss fram, gjort många misstag på vägen men tillslut har vi lärt oss vad som är bäst för våra kunder. .

Du får alltid 12 månaders garanti

Vi tror inte på en gångs affärer utan vi tror på långvariga och stabila relationer med våra kunder. Vi vet vikten av nöjda kunder därför gör vi allt som vi kan för att behålla dessa. Vi erbjuder 12 månaders garanti på reparationen för att ge dig som kund trygghet. Du behöver aldrig oroa dig för om något inte funkar som det ska eller inte håller kvalitén. Våra garantivillkor är enkla, så länge kunden själv inte har skadad eller orsakat felet täcks det av garantin du kan läsa om våra garantivillkor här.

Drop in reparation eller boka och avboka när du vill utan kostnad

Vi har drop in för de flesta reparationer. Behöver du laga skärm på din iPhone eller iPad eller behöver få ett nytt batteri monterat till din telefon så behöver du inte boka tid för det utan kan få hjälp direkt. Reparationen är oftast klar inom 1 timme. Vill du säkerställa att reparationen verkligen ska vara klar inom en timme så kan du boka en tid. När du bokar tid förbereder vi delar och verktyg som behövs för just den reparationen som önskas.Du kan avboka din tid när som helst utan behöva oroa dig för att bli debiterad, vi har tar inte ut några avgifter för bokningar eller avbokningar.

Läs Mer Här
x`

Köp begagnade mobiltelefoner eller surfplattor i Skellefteå

I vår butik i Skellefteå säljer vi prisvärda begagnade mobiltelefoner. Det brukar finnas begagnade iPhone och Samsung telefoner på lagret men det kan även hända att vi har begagnade mobiltelefoner ifrån andra tillverkare. Du är alltid välkommen att komma förbi oss för att se vad vi har i lager. Lagerstatus går att kontrollera i webbshoppen alternativt att du ringer till vår kundtjänst. Att köpa begagnade mobiltelefoner är bra både för din plånbok och naturen. Det krävs stora resurser från naturen för att tillverka en mobiltelefon så varför ska man köpa en ny när man kan använda en begagnad telefon dessutom har 12 månaders garanti?

Läs Mer Här

Sälj din trasiga eller fungerande iPhone eller android telefon till oss

Vi köper din gamla iPhone, iPad, Samsung, Sony eller Huawei. Vi betalar bra för det och ser till att det kommer till användning igen. Vi värderar din telefon kostnadsfritt och om du godtar vårt prisförslag så betalas pengarna ut direkt.

Läs Mer Här

Köp mobiltillbehör och reservdelar till iPhone lokalt i Skellefteå

Vi har skal och skyddsglas av högsta kvalitet till din telefon. Vi säljer inte allt i vår butik i Skellefteå men de produkter vi säljer kontroller vi noggrant så att det håller svensk standard och att tillverkaren följer alla regler och bestämmelser som finns för branschen. För dig som har kunskaper eller är händig och vill utföra reparationen själv erbjuder vi reservdelar med eller utan verktyg. Du kan även får tips på hur du kan laga din telefon själv från vår kundtjänst eller erfarna tekniker i butiken. Välkommen!

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.